Apple Music får nye funktioner i iOS 17
5 nye funktioner i Apple Music til iOS 17

Med lanceringen af iOS 17 det kommende efterår, får Apple Music en håndfuld nye awesome funktioner, der gør brugen af Music-appen og Apple Music-streamingtjenesten lidt bedre - hele vejen rundt.

Nedenfor viser jeg de 5 bedste ændringer (in my humble opinion) i iOS 17 som virker allerede nu i Developer Beta.

🧑🏻‍🤝🏻‍🧑🏻 Shared Playlister
Måske en af de mest efterspurgte funktioner! Endelig kommer delte playlister til Apple Music! Delte Playlister giver mulighed for at invitere venner til at tilføje og redigere sange i en delt playliste. Konkurrerende streamingtjenester som Spotify har haft lignende funktioner i et stykke tid nu, så det er godt at se, at Apple endelig er klar med denne funktion :)

Når en person tilføjer en sang til en Delt Playliste, vises deres profilbillede ved siden af nummeret. Folk, der er inviteret til playlisten, vil også kunne reagere og like deres yndlingssange ved hjælp af en valgfri emoji. Det er som altid ret gennemført når endelig Apple lancere noget 😜

Apple siger, at Delte Playlister vil være tilgængelige i en opdatering senere i år, så denne funktion er muligvis ikke inkluderet, i første release når iOS 17 frigives til efteråret.

Billede uploadet af @db

🤞🏻 Crossfade
En anden funktion, som andre musikstreamingtjenester har haft i noget tid, er crossfade, og nu kommer det til Apple Music. Snart vil du kunne glatte overgange mellem sange, så musikken aldrig stopper.

Hvis du kører den første iOS 17 Developer-beta, skal du ikke forsøge at aktivere Crossfade i Indstillinger -> Musik endnu 😜 jeg prøvede og det får appen til at crashe 😅 ups... Apple har tydeligvis brug for liiidt mere tid før denne funktion er helt klar 🤪

Billede uploadet af @db

SharePlay til CarPlay
I iOS 17, når du spiller musik via CarPlay, er der en ny SharePlay-indstilling, der giver dig mulighed for at spille musik fra en iPhone andet end den, der er forbundet til bilen. Det betyder at dine venners telefoner, ikke behøver at være parret til bilen, for at de kan sende deres musik til højttalerne - de skal blot være i bilen. Det er virkelig en game changer 😉

Ved at acceptere en meddelelse eller scanning af en QR-kode vil selv passagerer på bagsædet kunne spille deres yndlingsmusik og bidrage til, hvad der spilles 👍🏻🎵

Billede uploadet af @db

Kamera Support til Karaoke
Hvis du ikke har brugt Apple Music Sing før, er det i princippet noget AI der fjerner stemmerne fra en sang, og sætter din egen stemme ind 🤪 Nu kan du også sætte kamera op, og få vist dig selv. Lidt gimmic, men et meget sjovt party-tricks til den næste fest.

Billede uploadet af @db

Redesignet Brugerflade
Apple Music-app'en får også en overhaling. Musikafspilleren har nu animeret kunst (på understøttede albums) i fuld skærm. Det giver et lækkert nye view af din musik.

Desuden, når du minimerer musikafspilleren, får den en ny dybdeeffekt, der får det til at se ud som om den svæver over resten af interfacet, mens du navigerer gennem appen. Der er også kommet en større og mere læsbar skrifttype, der gør det nemmere nogle steder, at læse hvad der står ;) 

Billede uploadet af @db

Vil du prøve iOS 17 beta?
Vil du prøve de nye Apple Music-funktioner selv? Hvis du ikke kan vente til den officielle udgivelse - og du har en ekstra iPhone, der ikke er din daglige driver - er iOS 17-betaen nu tilgængelig til download på iPhones gratis - men husk, det er BETA! så der kan være ting som ikke virker :)

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind

Daniel

@db 👨‍🏫️ Rank: 197
Est. læsetid 2 m. og 45 s.
Debat 0 svar
Læst 47 gange
Profil