Indledning
Jeg hĂžrer rigtig mange podcasts, som i over 90% af mit âplaybackâ-materiale er podcasts ifĂžlge Apples Screen Time der summerer henover bĂ„de min iPad, iPhone og Mac. De resterende 10% gĂ„r til musik, hvilket primĂŠrt er min Spinning-playliste i Plexamp eller akustisk instrumentalmusik nĂ„r jeg skal arbejde hjemme og bĂžrnene larmer đ
Jeg hĂžrer stort set altid et spĂŠndende eller informativt podcast pĂ„ vej til- og fra arbejde og pĂ„ gĂ„- og indkĂžbsture. Ja, jeg forbruger mange podcasts â bĂ„de danske og internationale, sĂ„ med det sagt, er jeg nok hvad jeg selv vil klarificere som en power podcast-bruger.
Igennem de sidste mange Ă„r, har jeg vĂŠret igennem en rĂŠkke forskellige podcast-apps, bĂ„de fordi der er kommet rigtig mange nye podcast-afspillere pĂ„ markedet, men ogsĂ„ fordi âpodcastsâ i sig selv, er blevet vĂŠsentligt mere populĂŠrt, hvilket ogsĂ„ betyder at de apps der allerede fandtes, rent faktisk er blevet stĂžvet af igen, har fĂ„et nyt liv, og bliver udviklet videre pĂ„, med en masse nye fede funktioner.
Jeg fĂ„r tit spĂžrgsmĂ„let, âhvad bruger du tilâŠâ. Derfor har jeg startet denne serie pĂ„ robotnet.dk der hedder âHvad bruger jegâ, hvor jeg lĂžbende vil dele ud af de ting, apps, teknologier og smarte dimser jeg bruger til at lĂžse diverse problemer og arbejdsopgaver mv. i mit personlige- og arbejdsmĂŠssige liv. I denne artikel skal det handle om noget jeg bruger meget, nemlig â podcasts.
Inden jeg vil dykke ned i den software jeg er endt med at bruge, efter at jeg hen over de 3 mÄneder har testet en hel rÊkke forskellige apps, sÄ lad mig lige fortÊlle lidt om hvad jeg hÞrer og hvordan jeg hÞrer det.