Afkortning af Huglo – Det nye elektriske rullegardin fra JYSK
AFKORTNING AF HUGLO – DET NYE ELEKTRISKE RULLEGARDIN FRA JYSK
📝 Indledning

Jeg skal nok komme med en fuldstændig- og mere uddybende anmeldelse af JYSK Huglo – de nye elektriske rullegardiner fra JYSK.

Elektriske rullegardiner blev rigtig populære da IKEA lancerede deres serie af elektriske gardiner under navnet FYRTUR. Desværre passede ingen af deres standardmål ind i vores vinduer – for eksempel er vores vinduer i stuen 180cm brede – så var det noget med at købe 2 x 100cm og korte dem af – puha! Det ville aldrig blive godt!

Vi har længe kigget på at udskifte de gamle gardiner med nogle elektriske, og havde faktisk også ugen forinden JYSKs lancering, fået tilbud på et setup med Somfy – men hvorfor betale 8x mere, når der nu findes et consumer produkt prissat langt mere venligt – der endelig passede vores vinduer. 😄️

📐 Størrelser på gardinerne

IKEAs FYRTUR kommer i følgende størrelser:
Bredde: 60cm, 80cm, 100cm, 120cm og 140cm
Højde: Alle 195cm

JYSKs HUGLO kommer i følgende størrelser:
Bredde: 80cm, 90cm, 100cm, 120cm, 140cm og 180cm 🎉️🍾️
Højde: Alle er 190cm (90cm fås dog også i 210cm)

Se mere her

Alle JYSKs HUGLO-gardiner kommer med RF433MHz fjernbetening, og vi skal i en senere artikel kigge på at koble dette sammen med Home Assistant, Google Home, Siri og Alexa vha. en RF Wi-Fi Bridge. 💞️

📏 W=180, F = 176,5cm

Modsat IKEAs FYRTUR som stopper ved 140cm kommer JYSKs HUGLO i lidt flere forskellige mål helt op til 180cm, hvilket er perfekt for os med vinduer, der ikke blev dækket ind af IKEAs udvalg.

Ydermere reklamerer JYSK også selv med at det er nemt selv at afkorte deres HUGLO elektriske gardiner, hvilket er nødvendigt for mig, med et vindue på lige under 180cm.

Jeg skar 2cm af, det det passer helt perfekt ind i vores vindue.

Billede uploadet af @abb

📷 En kopi af deres manual ifm. afkortning inkl. flotte noter

✂️ Afkortning

Som jeg startede med at sige, kommer det fulde review her på RobotNet inden længe – når jeg har fået alle gardinerne op i hele hytten og har kørt med dem nogle måneder.

Denne video handler om noget mere specifikt, nemlig afkortning. Jeg har fået dette spørgsmål flere gange – er det nemt at afkorte. Og derfor besluttede jeg mig lige kort at dokumenterer processen, så du kan vurdere om det JYSK HUGLO er det rigtige til jeres vinduer 😄️

1️⃣ Step 1: Mål op

Billede uploadet af @abb

📷 Mål op

2️⃣ Step 2: Klip gardinet til

Det blev lidt rynket lige da det blev klippet, men det rettede sig ud da det blev hængt op 🙂

Billede uploadet af @abb

📷 Klip gardinet til

3️⃣ Step 3: Skær bund-pinden til

Billede uploadet af @abb

📷 Skær bund-pinden til

4️⃣ Step 4: Skær toppen af

Skær af så der er ca. 2mm. metal tilbage

Billede uploadet af @abb

📷 Skær toppen af

🍿 Nyd filmen

Det var det – det er overraskende nemt at afkorte JYSK HUGLO. Gardinet blokerer 100% for solen og de små rynker forsvandt selv efter et par dage.

Nu skal jeg bare igennem samme process for de resterende 13 vinduer 😂️😅️

Billede uploadet af @abb

📷 Det var det

📝 Kreditering/Kildeangivelse

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind