Anmeldelse af HP Sprocket Foto-printer
Introduktion

HP's Sprocket Select, en blækfri Zink-printer til tasken og farten med det indbyggede batteri. Denne nye model understøtter større udprints op til 2.3" x 3.4" (5.8 x 8.6cm) uden papirerne koster ekstra i forhold til de små størrelser, som de andre printere bruger.

Den nyeste lomme-printer i HPs linje, Sprocket Select (ca. 900 kr.) er em kompakt og praktisk gadget til udskrivning billeder direkte fra en smartphone eller tablet. Select kan være din lomme, og den kan oprette forbindelse til en iOS- eller Android-enhed via Bluetooth og sammenliget med alle andre Zink-printers fra Canon, Kodak, Xioami, Instax og Polariod samt HPs tidligere modeller, er denne model blandt de første der printer på et større papir - næsten 9cm på det bredeste led. Før var prints for små - nu er de perfekt! 😃️

Sprocket Select
Sprocket Select
Specifikationer

HP Sprocket Select har følgende funktioner og specifikationer:

 • Funktioner: Fotoudskrivning på Zink Papir
 • Opløsning (farve):  321 x 600 dpi
 • Printteknologi:  ZINK
 • LED: Rød: lav opladning, Blink-rød: opladning, Grøn: opladning fuldført, Gul: medium opladning;
 • Blækpatroner: Ingen
 • Papir: HP ZINK 2,3 x 3,4" fotopapir med klæbrig bagside
 • Hastighed:  Typisk 40-68 sek pr. udskrivning
 • Forbindelse:  Bluetooth 5.0
 • Mindste systemkrav:  Android: 5.1 og nyere; iOS 10.0.2 og nyere.
 • Printerstyring: Kun fra Sprocket App - ikke fra computer endnu
 • Strøm: Internt 900mA Li-ion batteripakke der holder til ca. 30 prints
 • Opladning: Oplades via USB


Hvad er der i æsken

 • HP Sprocket Select
 • Micro-USB-kabel
 • Hurtig start guide
 • 10-pack fotopapir

Billede uploadet af @db

Design

Det første du bemærker ved HP Sprocket Select, er hvor lille den er. Hele enheden er lidt tykkere end en smartphone, lidt bredere og lidt kortere. Med lidt god vilje kan den være i lommen, men den er super portable at have med i ex. en taske.

Toppen som kan tages af og holdes fast af magneter (virker rigtig lækkert og solidt bygget) består dog af et underligt designvalg hvor HP forsøger at mimere noget der skulle ligne marmor? Jeg er ikke helt med? En køkkenbordplade fra 80'erne? 😜 Bunden af ​​HP Sprocket Select har en gummistruktur, som hjælper med at holde den stabil på et bord eller en anden overflade. Alt i alt - det hele er lavet af plast, som dog virker af høj kvalitet og det hele er godt og solid bygget.

Brugervenlig/opsætning

Kassen, som HP Sprocket Select kommer i, er lige så lille som selve enheden. Da jeg modtog det, troede jeg, at det bare var fotopapiret, men det var alt i en lille æske.

Det hele virker ud af boksen: Åbn boksen, sæt Micro-USB-kablet til for at lade enheden op. Åbn Quick-start hæftet der henviser dig til hvordan du kan downloade HP Sprocket-appen fra Google Play eller App Store og that's it. App'en forbinder nemt til enheden og så er du klar til printe. 

Jeg kunne parre både min kones- og min telefon til samme printer uden problemer, dog kunne vi kun printe en ad gangen - fair nok 😉

HP Sprocket app gør oplevelsen unik

Man kan printe billeder mange steder i dag - men det der gør denne HP Sprocket-serie af printere unik er 2 ting - deres portability der gør du kan have dem med overalt fra fester til ferie og deres unikke app, der gør både nemt og sjove at lave unikke foto-minder med flotte tekster, awesome klistermærker og sjove rammer.

Jeg er glad for min nye Sprocket

HP Sprocket Select fungerer godt! Det er min første Zink-printer som jeg selv ejer. Jeg har leget en del med de tidligere modeller, men jeg har altid syntes at deres prints var for små i størrelsen - så da HP annoncerede en ny "Select"-model med større papirer, tænkte jeg det var på tide at investere i Zink! 😆 Og jeg er super tilfreds med det produkt har fået i hænderne. Jeg kunne printe 29 billeder før det "lille" 900mA batteriet dødede - og det tog ca. 40 minutter at lade det op igen. Den kører dog fint fra en batteri-pakke, så det er nemt at udvide levetiden til mange flere billeder. Jeg har selv en 2000mA batteri-pakke liggende i min taske, som vil give omkring 80-90 billeder i alt. Batteri-pakker (også kendt som PowerBanks) fås dog med MEGET mere kapacitet, f.eks. denne 20.000mA pakke der giver flere hundrede billeder pr. opladning ;) 

Billederne er ret flotte, men overhoved ikke på niveau med vores store desktop HP Foto Printer - så man skal ikke forvente verdensklasse billeder - men til vores formål er det helt perfekt! Det medfølgende fotopapir har klæbrige bagsider, så du kan, hvis du ønsker, "fjerne" bagsiden ligesom et klistermærke, og klistre dine billeder og fotos fast på ting.

Et print tager ca. 40-60 sekunder at komme igennem maskinen.

Min konklusion

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind

Daniel

@db 👨‍🏫️ Rank: 197
Est. læsetid 4 m. og 26 s.
Debat 0 svar
Læst 312 gange
Profil