Et tip fra Daniel: Køb billige spil online fra en digital markedsplads
Introduktion

Hvorfor betale fuld pris, når man kan betale mindre? Jeg vil gerne købe Overwatch, men jeg vil ikke betale fuld pris. 😎 #manervelfrajylland Jeg derfor har ventet i noget tid på at netop dette spil skulle komme på tilbud i Battle.net’s shop… men nu her 4 måneder senere, har det endnu ikke været på tilbud, så jeg tænkte – gad vide om man kan købe det billigere andre steder – svaret er: DET KAN MAN!

Spoiler: Overwatch på min Gaming PC
Spoiler: Overwatch på min Gaming PC
Køb online…

Det er altid lidt utrygt og handle på et website, udenlandsk, som man ikke kender – er det fup – eller er det reelt nok. 😎

Der er altid nogle muligheder for at undersøge et website inden køb, hvis man er lidt nørdet, kan man begynde at kigge på hvilken Payment Provider de benytter, er det f.eks. 2checkout, Stripe eller en anden lign. anerkendt payment-løsning og grave lidt mere ned i firmaet bag websitet – eller man kan gå lidt mindre teknisk til værks og undersøge reviews på bl.a. forskellige fora, Trustpilot og lign.

Men jeg fandt end lidt mere smart løsning end at handle spil på skumle hjemmesider – en markedsplads hvor firmaer kan sælge spil igennem – digital – til billige penge. Du betaler direkte til Markedspladsen, og Markedspladsen står for at levere Redeem-koden direkte til din e-mail.

  • Sammenlign priser blandt mere end 200 forhandlere
  • Køb til den billigste pris
  • Handlen sker direkte med markedspladsen, ingen skumle websites
  • Ofte 40-90% rabat på de fleste spil
  • Både til desktop (PC/Mac/Linux) og konsoller (Xbox, PS, Nintendo Switch)

Det her er ikke en reklame 🤐 Jeg faldt bare over denne markedsplads, og fik lyst til at dele den med jer alle derude.

Som eksempel, lad os tage spillet Overwatch som jeg var interesseret i. Det koster 20 EUR på Battle.net hvilket er ca. 150 kr. – spillet her på Eneba koster 80 kr. – det er tæt på en halvering af prisen med en pris der er 46% billigere end hvis jeg købte direkte hos Battle.net.

Billede uploadet af @db

Hvad er en Redeem Code

Når du køber spil online, som ikke er fysiske men digitale kopier, modtager du en digital redeem code. Denne kode indløser du efterfølgende i producentens egen store, dvs. Steam, EA Origin, Battle.net eller Epic Games Launcher osv.

Køber du en kode til PlayStation, Switch eller Xbox – indløser du koden i deres egne store herpå konsollen.

Eksempel på Redeem code fra Eneba Marketplace:

Billede uploadet af @db

I eksemplet her, er der tale om et Battle.net spil, så jeg hopper ind i min Battle.net app og under deres Shop vælger Redeem Code, og indtaster min netop købte kode:

Billede uploadet af @db

Og nu er det fuldstændig som hvis jeg havde købt og betalt spillet til fuld pris i Battle.net’s egen store – forskellen er blot jeg har kun har betalt halvdelen 🙂

De fleste platforme

Eneba markedspladsen understøtter de fleste platforme, så uanset om du gamer på en PC, Linux eller Mac, Xbox, PlayStation eller Switch – og uanset om du gamer nye titler eller gamle retro-titler fra ex. GOG, så er det hele dækket ind.

Billede uploadet af @db

Sammenlign priser

Som sagt er Eneba en markedsplads, det betyder at der typisk er MANGE der konkurrerer om at sælge dig en Redeem Code, billigst! Når du søger på et spil, f.eks. DiRT RALLY fra Steam her:

Billede uploadet af @db

Kan du se, er der 11 forskellige der konkurrer om at sælge dig DiRT. De starter med at vise et PROMOTED OFFER, som ikke nødvendigvis er det billigste – og scroller man lidt ned, ser man hele listen. Jeg har altid valgt det billigste – og ikke det PROMOTEDE offer:

Billede uploadet af @db

Billede uploadet af @db

Så.. DiRT Rally på Steam koster lige nu 20 EUR eller ca. 150 kr. Spillet koster 5,95 kr. på Eneba – snak lige om besparelse 😂😅🥰

Der er stort set alle titler, bl.a. også Leisure Suit Larry 😋😋🤩 som også næsten er halv pris sammenlignet med Steam prisen:

Billede uploadet af @db

 

Kan jeg stole på Eneba?

Jeg kan kun snakke om min egen erfaring: Jeg har købt ca. 8 spil herfra nu til både Steam, Battle.net og Nintendo Switch. Alle har virket! Koden kommer med samme! Alt er godt – så herfra de varmeste anbefalinger 🥳

Som Lasse også pointerede på min gamle blog (kommentarsystemet er desværre ikke flyttet med over) så skal man altid være opmærksom:

Billede uploadet af @db

 

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind

Daniel

@db 👨‍🏫️ Rank: 197
Est. læsetid 3 m. og 25 s.
Debat 0 svar
Læst 637 gange
Profil