☁️🎮 Cloud Gaming – 20.000 kr. gamer PC til 0 kr.
☁️🎮 Cloud Gaming – 20.000 kr. gamer PC til 0 kr.

Cloud gaming er en af de seneste fremskridt inden for gaming, og endelig! er det her – brugbart 🤪 Yep! Jeg har ventet længe.

I denne video skal vi kigge på Cloud Gaming – hvad det er? hvorfor det er smart? hvorfor der er mange penge at spare 🤑 og hvorfor jeg har ventet på det SÅ længe 😍

Screenshot af NVIDIA GeForce Now med spillet Fortnite åben
Screenshot af NVIDIA GeForce Now med spillet Fortnite åben
Hvad er Cloud gaming?

Cloud Gaming giver mulighed for at streame spil direkte fra Internettet – ligesom når du ser film på Netflix eller hører musik fra Spotify, uden behov for at downloade eller installere spillet. Det betyder, at du kan spille dine yndlingsspil hvor som helst, når som helst, uden at skulle bekymre dig om, at du ikke har nok ledig plads på din harddisk eller om din computer (CPU og GPU) er hurtig nok. Alt hvad du skal gøre, er at knytte dine konti som Steam, EA Games, Ubisoft, GOG og Epic til din GeForce Now-konto, så er du klar til at game et stort udvalg af understøttede spil.

GeForce Now-platformen er kompatibel med alle de store platforme, såsom Windows, Mac OS, Android og iOS samt Chromecast med Google TV. Det betyder, at selv om du bruger et ældre styresystem, og/eller en ældre computer / tablet kan du stadig nyde de nyeste titler i fuld opløsning med cloud gaming.

Personligt syntes jeg NVIDIA GeForce NOW er et af de bedste valg, når det kommer til cloud gaming. Det kommer jeg mere ind på hvorfor i min YouTube video her. Med Cloud Gaming kan du spille alle de spil, du elsker, uanset hvor du er, og jeg elsker det – for nu kan jeg endelig spille de nyeste og fedeste titler (og Fortnite) på min MacBook Air M1 i fuld 4k 120fps (op til 240fps men jeg har kun en 120hz skærm og M1 understøtter vist ikke mere, men så kan jeg bruge den på min MacBook Pro M2 Max med HDMI 2.1 😅) (ps. 240hz skærm bestilt, som det også vises i videoen, lol) 🤪

Vild gaming PC til 0 kr. med Cloud Gaming: Spil Fortnite i 4k på din gamle PC/Mac eller Google TV
Priser og pakker

GeForce Now fås i 3 forskellige pakker, fra 0 kroner (ja, zip, zero, gratis) til 159 kroner for Ultimate (131,67 kr. ved køb af 6 måneder ad gangen).

Med Prioritet og Ultimate, kan du spille op til henholdsvis 6 og 8 timer ad gangen. Efter de 6 eller 8 timer er gået, kan man starte op igen, lige bagefter. Så du kan fint spille 24 timer i døgnet, du skal bare lige strække benene hver 8. time 😉 – og det er nok meget sundt med pause hver 8. time ⏸️🤪

I videoen viser jeg hvordan du kan prøve Cloud gaming helt gratis, og forvandle din gamle computer eller Chromecast med Google TV til en 20.000 kr. gaming PC fra 0 kr.

Med den seneste opdatering, er det endelig værd at anbefale GeForce Now, det spiller bare supergodt (pun intended)

 
Skærmbillede af pakker pr. juni 2023
Skærmbillede af pakker pr. juni 2023
List over spil der virker på GeForce Now

Du skal allerede selv have købt-, eller købe titlerne for at spille dem på GeForce Now. Spillene købes i deres respektive stores, ex. Steam, EA Store, Epic Games Store, Ubisoft Stor og GOG. Du connecter herefter din Steam, EA osv. ind i GeForce Now, og alle de spil du allerede har købt i disse stores, som virker i Cloud-universet, bliver automatisk indlæst.

Spil der virker med GeForce Now

2023 update

Den nye opdatering indeholder bl.a.

  • ✅ GeForce RTX 4080 grafikkort
  • ✅ Op til 240 FPS med NVIDIA Reflex
  • ✅ RTX w/ DLSS 3
  • ✅ 4K streaming med 120 FPS + support for ultrawide monitors
  • ✅ Virker på Windows, macOS, iOS, Android og Google TV (og NVIDIA Shield)

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind