Robotnet Community Regelsæt
Regler for Robotnet Community

Det er heldigvis ganske nemt at forstå og følge vores regelsæt på Robotnet.dk / RBX.dk og vores Discord Chat Server.

Vi ønsker et hyggeligt fællesskab, så almindelig god opførsel og forståelse og accept af forskellige holdninger er nødvendigt 😁️

Du er mere end velkommen på Robotnet / RBX og Discord, så længe du – sagt på godt dansk opfører dig ordentligt 😇️

  1. Snak og skriv pænt i de forskellige kategorier / grupper og kanaler.

  2. Brug de relevante kategorier / grupper og kanaler for at holde emnerne adskilt og on-topic.

  3. Ingen spam, reklame eller selvpromovering (server-invitationer, reklamer, osv.) uden tilladelse fra et staff-medlem eller medmindre det har en relevans- og er on-topic i en ongoing debat. Dette omfatter også private beskeder til medlemmer.

  4. Link der fører til scams, phishing eller direkte pornografisk indhold, vold eller andet upassende indhold er forbudt.

  5. Udvis respekt for andre brugere i vores community!

  6. Behandl alle med respekt. Absolut ingen chikane eller opmuntring til chikane, heksejagt, sexisme, racisme eller hadefuld tale vil på ingen måde blive tolereret.

  7. Der kan være situationer, der ikke er dækket af reglerne eller tidspunkter hvor reglen muligvis ikke passer til situationen. Hvis dette sker, har vi tillid til vores moderators kan håndtere situationen korrekt.

  8. Hvis du ser noget der er i strid med reglerne eller noget der får dig til at føle dig usikker, så fortæl det til vores moderators. Vi ønsker at skabe et online community, hvor alle føler sig velkommen!

Det er selvfølgelig også et krav at Discords overordnede Community Guidelines og Terms of Service overholdes, hvis du benytter vores Chat-server. Disse kan findes her:

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind

Daniel

@db 👨‍🏫️ Rank: 197
Est. læsetid 1 m. og 21 s.
Debat 0 svar
Læst 205 gange
Profil