Features på vores Discord Server
Ranking

Du er meget velkommen til at være med på vores Discord-server. I denne artikel vil jeg gennemgå nogle af de mange ting der sker i og på vores Discord Server samt hvordan du bruger dem. Vi kommer bl.a. ind på hvordan du kan bruges vores bots, vores earnings system, vores leveling/rang mm.

Fra 🐥️ til 🎖️

Jo mere aktiv du er på vores Discord, jo bedre ranking får du.

Kort fortalt: Når du bliver medlem af vores Discord Server har du begrænset adgang. Du starter i gruppen “Nye medlemmer” og har adgang til at sige Hejsa 👋️! og hygge med os andre i #🌻┃chat kanalen. Men bare rolig, i starten stiger du rigtig hurtigt i Levels.

Start med at hoppe ind i #🌻┃chat og si “Hej! Jeg hedder Trolderik 🙂 Og jeg er ny her 😄️” – husk at erstatte Trolderik med dit navn eller kaldenavn 😜️ så vil du blive budt velkommen og helt naturligt blive en del af fællesskabet. Det er altid lidt nervepirrende at komme ind et nyt sted, men vi lover dig vi er supersøde og vi tager godt imod alle nye 🙋‍♂️️

Når du har skrevet et par beskeder, bliver du automatisk opgraderet til Level 3, og du har adgang til alle kanaler og features.

Du kan altid se hvilket level du pt. er i ved at skrive: !rank

Level 1 🐥️ Nye medlemmer
Level 3 🥉️ Bronze
Level 8 🥈️ Silver
Level 15 🥇️ Gold
Level 30 🎖️ Platinum
Level 60 TBA
Level 100 TBA

… to be continued 😀️

RoboCoins

Vores helt egen møntfod – fordi vi kan 😉️ Bare rolig, det er ikke noget med at mine ⚒️ og det koster heller ikke penge. Det er bare for sjov. Ved at logge ind dagligt på vores server, kan du optjene RoboCoins som du kan bruge i vores Discord Roboshop på virtuelle items eller til vores !games som bl.a. Terningespil, Gæt-et-tal mv.

Vi holder også løbende booster-parties, så du kan optjene flere coins i bestemte tidsperioder – og vi sætter også en gang imellem unikke one-of-a-kind items til salg i vores shop.

Alle Robocoins-aktiviteter foregår i kanelen #🎱️┃arkaden hvor du altid kan skrive /economy-info for at få mere information om aktuelle Booster-Parties og andet.

Du kan optjene coins på følgende måder

Daily Coins
Hver dag, kan du logge ind på vores server og skrive /daily for at claim din daglige udbetaling, opretholder din daglige udbetaling flere dage i streg, opnår du streak bonuses! 🎉️

Work Coins
Vi elsker dem der gerne vil være produktive. Fortæl vores Community hvad du laver - fokuser på det i min. 1 time, og kom tilbage og få din award. Skriv !work {hvad du laver} i kanelen #🎱️┃arkaden. Når du er færdig, hopper du tilbage på Discord og skriver !work claim og får din belønning.

Gaming

Vi har en række spil du kan prøve. Brug din RoboCoins og spil dem for at vinde flere coins eller.. tabe dine coins. Du kan se alle vores spil ved at skrive /games. Spil kan spilles i kanalen: #🎱️┃arkaden.

Roulette
Spil roulette med vores bot. Skriv /roulette og angiv hvor mange coins du vil spille med 🍀️ ex. /roulette 240

Rock, Paper, Scissors!
Skriv /rps og spil sten, saks og papir mod vores bot. Du skal angive både amount (antal coins du vil spille med) samt enten Rock, Paper eller Scissors i din /rps kommando som eksemplet herunder:

Guess game
Gæt et tal og vind coins! Du har 5 forsøg til at gætte et tal mellem 1 og 100. Start spilles med at skrive /guess

Coin Shop

Du kan købe items i vores shop. Det kan være virtuelle items som stickers etc. men også unikke Roller på vores Discord Server.

Du kan åbne vores shop ved at skrive /shop i kanalen #🎱️┃arkaden.

💡️ Du kan se dine allerede købte items ved at skrive /items

Community Coins
Du kan give coins til andre med /give-coins. Du kan give items til andre med /give-item.

Du kan se de rigeste på serveren med /richest du kan se en specifikt medlems coins, ved at skrive /coins @brugernavn

Kanaler

Vi har en række forskellige kanaler – og vi planlægger at udbygge med flere, efterhånden som brugerantallet vokser, og det bliver nødvendigt at sprede debatterne ud i flere tråde, for ikke at blive for rodet.

De primære kanaler i 🌍 Generelt består lige nu af:

 • 👋┃velkommen Denne kanal bruges til at byde alle nye brugere velkommen. Kanalen kaldes i daglig tale botspam
 • 🌻┃chat Vores primære chat-kanal til alt mellem himmel og jord. Vi snakker om hvad vi laver, hvilke projekter vi hygger med, deler nyheder og sjove memes med hinanden. Chat-kanelen er topicless, hvilket betyder der ikke er noget fast emne.
 • 👹┃ballade-i-dukkehuset Vores NSFW (not-safe-for-work) kanal. Denne kanal kan indeholde alt mellem himmel og jord – alt fra sjove TikToks til weird memes. Alt det som er sjovt, men som ikke passer ind i #🌻┃chat kan deles i denne kanal. Kanalen er opt-in så vil du have adgang hertil, skal du ind og promote dig selv i #self-roles kanalen.
 • 🤹┃self-roles giver dig mulighed for at self-promote dig til nye adgang i vores Robot-univers.
 • 🛶┃ideer Vi ønsker altid at være i øjenhøjde med målgruppen 👀️ så vi lytter altid til jeres idéer. Har du en idé til en artikel på Robotnet.dk eller til vores Discord server er du altid velkommen til at dele dine input her.

Herudover har vi en række emne-specifikke kanaler under kategorien 🚀 Emner

 • 🤖┃robotnet kanalen bruges når der udgives nye blogindlæg på hjemmesiden. Vores Bot poster automatisk hertil.
 • 🏡┃homeassistant kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring HA. Ydermere er vi “venskabs-server” med den officielle HA Discord, så nye annoncements her som bl.a. nye versioner af HA bliver også automatisk delt i denne gruppe.
 • 💻┃techtalk kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring alt tech-relateret.
 • 👷┃1000101010 kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring programmering og kode.
 • 🙉┃oculus-quest Vi er efterhånden nogle stykker som har investeret i Oculus Quest 2 VR-briller, så vi har oprettet en specifik kanal til dette.
 • ⚽┃3d-printers kanalen bruges til snak, spørgsmål og vidensdeling omkring 3D printere og modeller.
 • 🎮️┃gaming Vores gaming kanal bruges til snak og aftaler omkring gaming, f.eks. hvem skal spille med i CS:GO i aften?
 • 🏓┃technews kanalen bruges til tech-nyheder, her vil både mennekser og bots poste awesome tech-news som vi finder relevant for dette community. Kanalen er opt-in så vil du have adgang hertil, skal du ind og promote dig selv i #self-roles kanalen.

Vi har også nogle voice-kanaler som afspejler vores tekst-kaneler. Kort fortalt så hedder vores voice-kanalerne det samme som vores tekst-kanaler og derfor er beskrivelsen for kanalen den samme som herover.

 • 🌻 Voice #Chat
 • 🎮 Voice #Gaming
Bot kommandoer

!guide – En liste over hjælpe kommandoer og link til denne side 😀️ 

!forum – Bruges hvis nogle har oprettet et spørgsmål på Discord som giver mere mening at flytte ind i forummet på RBX.dk

!wiki – Bruges hvis nogle har delt nogle guldkorn på Discord som giver mere mening at flytte ind i en artikel på RBX.dk

 

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind

Daniel

@db 👨‍🏫️ Rank: 197
Est. læsetid 5 m. og 48 s.
Debat 0 svar
Læst 671 gange
Profil