🤖 ChatGPT på Mac gør AI mere tilgængelig
🪴 Update Juni 2023: QuickGPT

Siden jeg skrev artiklen her, er jeg faldet over en ny app til macOS der hedder QuickGPT.

Den har et par awesome features, som er værd at nævne.

Den er native skrevet i Swift, så altså en ægte mac-app.
Den er lavet af en respekteret Mac-udvikler (ikke et kinesisk open-source projekt 😅) og så har den en mulighed for at sætte GPT-4 som standard i alle nye chats. (bemærk at GPT-4 er pt. kun tilgængelig, hvis du har et ChatGPT Plus abonnement, som pt. koster $20 {138 kr.} om måneden).

Her er en lille GIF der kort viser QuickGPT:

ChatGPT Gif

Du kan download QuickGPT til Mac gratis på denne hjemmeside: Link

 

Billede uploadet af @db

 

🖥️ ChatGPT apps til Mac - et kort lille software-tip
🤖 ChatGPT desktop-apps gør AI mere tilgængelig

I en verden, hvor teknologi konstant udvikler sig, og AI bliver en større del af vores hverdag, har adgang til brugervenlige og effektive værktøjer stor betydning – og nem adgang til ChatGPT er et must for mit workflow her i 2023, hvor jeg ser mig selv bruge AI mere og mere.

Derfor vil jeg i artikler her, vise jer hvordan i nemt kan få adgang til ChatGPT direkte fra jeres computer – uanset om det er Windows eller Mac – uden i først skal logge ind på en hjemmeside, hver gang I vil spørge AI om noget.

🍎 Apple macOS

Den første app jeg vil anbefale, er en menubar-app til macOS, der ligger sig i toppen og altid er tilgængelig.

Billede uploadet af @db

Download link

Den anden app til macOS er en klassisk desktop-app, der fungerer som et lille selvstændigt vindue til ChatGPT:

Billede uploadet af @db

Download link

(Update, se øverst i denne artikel for en opdateret ny klient, jeg er faldet over, som jeg fortrækker)

🤖 Hej ChatGPT, hvem er du ?

Jeg har lige bedt ChatGPT om at skrive lidt her, om hvorfor man kan bruge en desktop-app, og hvilke fordele det evt. kan give. 😅 Ikke noget du behøver at læse 🤖men meget sjovt (imho) at se AI's egen take på dette:

Let’s go, ChatGPT:

ChatGPT, en avanceret AI-sprogmodel udviklet af OpenAI, som har vundet stor popularitet på grund af sin evne til at skabe menneskelignende samtaler og besvare spørgsmål med utrolig præcision.

Med ChatGPT-desktopapps er det lettere end nogensinde at installere og anvende ChatGPT på din computer, uanset om du bruger Windows eller Mac. Du skal blot downloade appen, følge installationsinstruktionerne og logge ind med din konto. Herefter vil du have direkte adgang til alle ChatGPT’s funktioner fra din computers skrivebord.

Ingen browser nødvendig:
En af de største fordele ved at have en dedikeret desktopapp er, at du ikke længere er afhængig af en internet-browser for at bruge ChatGPT. Dette gør oplevelsen hurtigere og mere strømlinet og frigør samtidig ressourcer på din computer, som ellers ville blive brugt på at køre en browser.

Større tilpasning og fleksibilitet:
Desktopapps giver dig mulighed for at tilpasse din ChatGPT-oplevelse mere end nogensinde før. Du kan nemt justere indstillinger og præferencer, gemme ofte anvendte tekststykker og hurtigt skifte mellem forskellige samtaleemner og -scenarier. Dette gør det nemmere for dig at arbejde effektivt med ChatGPT og få mest muligt ud af AI-modellen.

Du er ikke logget ind

Du skal være logget ind på rbx.dk før du kan benytte vores forum, kommentar og debat-systemer. Det er ganske gratis at oprette en bruger. Velkommen til 😄️

Opret en ny gratis bruger Log ind