Ultimative Amazon Guide på Dansk 🇩🇰 Ninja-tricks til at handle på Amazon. Fra n00b til Amazon Pro! 🥷

Ultimative Amazon Guide på Dansk 🇩🇰 Ninja-tricks til at handle på Amazon. Fra n00b til Amazon Pro! 🥷

YouTube

Vidste du at du kan spare mange penge på Amazon? Jeg deler af ud af en masse fantastiske hemmeligheder jeg opdagede – så du OGSÅ kan spare penge med de rigtige DEALS!

I denne video viser jeg dig de hemmeligheder, som Amazon ikke ønsker, at du skal vide. Jeg starter ud med at fortælle præcis hvad Amazon er og hvordan du bruger det, hvis du ikke har brugt Amazon før. Bagefter kommer jeg ind på en række smarte ninja-tricks bl.a. til prisovervågning, Warehouse, Retur af produkter uden at betale retur-fragt og meget meget mere.

Gå ikke glip af disse shopping-hemmeligheder om Amazon. Jeg håber, du nyder videoen og lærer ting, du ikke vidste om Amazon. Hvis du gjorde så lov at gi’ videoen et like og subscribe for flere awesome videoer.

Husk at giv LIKE-knappen en på sinkadusen og SUBSCRIBE hvis du vil se flere Roblox videoer fra Girafpingvin! 🦒🐧
✅ SUBSCRIBE! ➜ https://girafpingvin.dk/subscribe
🔔 Husk at gi’ klokken en på sinkadusen! 🦄


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin