Tech jeg bruger.

Som teknologi- og produktivitetsnørd er jeg altid på jagt efter de bedste værktøjer. Denne side er en altid opdateret liste over mine favoritter.


Mit yndlingsudstyr

📱️ Smartphone

Min daglige-driver er lige nu iPhone 14 Pro 512GB. Jeg var i USA i 2007 og hente min første iPhone, før de kom til Danmark og jeg har rocket iPhone lige siden, de første mange år opgraderede jeg hver år til nyeste model - de seneste år, er jeg begyndt at opgradere hver 2. år.

Jeg elsker at leve i Apples økosystem og synergien mellem alle mine enheder (iMessage, Airdrop, Airplay, Universelt Clipboard, Apple TV-integration, Sidecar, Handoff, listen er lang!). Det faktum at jeg kan Copy noget på min Mac, Paste det på min iPhone (og omvendt) eller det faktisk at min Mac selv låser op, når jeg nærmer mig, fordi mit Apple Watch er nøglen. Når jeg flytter musen ud af min skærm, til venstre mod min iPad, flytter den selv mus og tastatur over på min iPad, så jeg kan arbejde her, og tilbage igen. Alt dette gør, at uanset hvor fedt et operativsystem som Google får lavet med Android, så kommer jeg nok ikke til at skifte 🍎

⌨️ Tastatur

Et af de spørgsmål, jeg får ret ofte, er "Hvilket tastatur er det?". Jeg har bygget et Glorious GMMK Pro keyboard - som jeg både bruger herhjemme og oppe på kontoret. Jeg har også bygget et 3. sæt til Magnus som han rocker på hans Gaming PC.

🖥️ Workstation

Min primære workstation er MacBook Pro 14-inch M2 Max som jeg rocker med to Gigabyte M28U 144Hz skærme. Tastaturet er et Glorious GMMK Pro og min mus er en G903 fra Logitech samt en Magic Trackpad 2 fra Apple. Jeg bruger en Caldigit Thunderbolt 4 Dock og har en masse accessories som bl.a. Stream Deck XL tilkoblet. Mere om dette i et fremtidig blogindlæg.

✅ Jeg planlægger at lave en video om mit Mac-setup i nær fremtid, så følg med på min girafpingvin kanal, hvis du vil have besked når den udkommer 🔔

📝 iPad

Min iPad er en iPad Pro 11" 2022 256 GB, som jeg bruger rigtig meget, når jeg ikke sider foran min Mac. Jeg har parret den med Apples Magic Keyboard og en Apple Magic Pencil. Jeg elsker min iPad og det er tit den jeg skriver blogindlæg fra, scripts til mine videoer, svarer e-mail og Discord-beskeder og meget mere.

⌚️ Apple Watch

Jeg har været Apple Watch bruger siden det første ur fra Apple. Lige nu er Apple Watch series 6 min daglige driver på armen.

✅ Jeg planlægger at lave en video om Apple Watch i nær fremtid, så følg med på min girafpingvin kanal, hvis du vil have besked når den udkommer 🔔

🎬 YouTube Gear

For enhver spirende YouTuber er det altid vigtigt at have en vis kvalitetsstandard 🧡 Og selvom telefonerne i dag er i stand til nogle fantastiske udfoldelser i filmkunsten, er der intet der slår et godt gammeldags kamera. Min daglige arbejdshest er lige nu et Sony ZV-E1 Full Frame kamera som jeg primært har parret med et Sony 20mm F1.8 G-Master.

Hvis det er lidt til den dyre side, har jeg også et Sony ZV-E10 som jeg kan anbefale, som et godt alternativ, især parret med en Sony 11mm F1.8 linse.

Jeg har også et Sony A6400 med en Sigma 16mm F1.4 jeg elsker at bruge til faceshots og b-roll.

I mit studie har jeg et Lumix S5II og et Sony A7III fastmonteret og klar til skud.

Jeg bruger primært min Røde VideoMic Pro+ og Sony BC1M mikrofon til optagelser udenfor, og min RØDE NT og Elgato Wave:3 til optagelser indenfor.

📹 Se evt. min video hvor jeg gennemgår noget af mit udstyr til YouTube her: