🔋 Sådan sparer du på strømmen

🔋 Sådan sparer du på strømmen


Strøm 🔋🔌 Nøørjjj, det lyder kedeligt! ⚡ Men følg med, for du kan spare mange penge med tech og smarte apps & jeg lover at krydre min video med sjove små indslag, så det bliver bare lidt sjovt 🥳 at lære om strømpriser, nu hvor det er vigtigere end nogensinde før 💸

Sådan sparer du på strømmen

Vi lever i en stadig mere energikrævende verden men med smart teknologi og lidt økonomisk sund fornuft, er det muligt at reducere energiforbruget og dermed spare mange penge, i sær nu hvor vi ser strømpriser op til 5-6 kr. pr. KwH.

Jeg har i min video samlet en masse gode idéer, hvorpå du kan reducere dit strømforbrug og måske endda bidrage til et miljøvenligere miljø. Samtidig viser jeg også nogle smarte apps der kan hjælpe dig med at holde øje med dit forbrug, og hvornår på dagen strømmen er billigst.

Et par hurtige tips:

1. Skift til energieffektive produkter: Vælg energimærkede produkter, der er designet til mindre energiforbrug. LED-pærer bruger 75% mindre energi sammenlignet med glødepærer, mens energistyrede apparater kan spare helt op til 40% på strømmen.

2. Undgå standby-funktioner: Apparater, der står på standby, udgør omkring 8-10% af dit samlede strømforbrug. Stil altid dit udstyr helt fra, når du ikke bruger det.

3. Lær at bruge tech til at hjælpe og holde styr på dit energiforbrug. Det er for eksempel muligt at installere smart home-teknologi, såsom sensorer, programmerbare termostater eller enheder, der hjælper dig med at reducere brugen af energikrævende apparater.

4. Udskift punkterede eller gamle vinduesruder: Udskiftning af vinduesruder til energiruder kan reducere varmetab gennem vinduerne og spare op til 25% på dit varmeforbrug.

5. Vask stort og koldt: Fyld altid vaskemaskinen og tørretumbleren helt op, når du bruger den.


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin