Kom i gang med PHP Programmering for begyndere på Dansk - Del 1: Introduktion

Kom i gang med PHP Programmering for begyndere på Dansk - Del 1: Introduktion

PHP-programmering

Kom i gang med programmering for begyndere PHP-serien 🛠️ har til formål at lærer dig alt hvad du skal bruge for at komme godt fra start med programmering, herunder specifikt PHP programmering 🐘️

🥅️ Målet er at udstyre dig med en værktøjskasse 🧰️ og viden omkring grundlæggende programmering, så du bliver en spring-farlig programmør 💣️ 😁️

🍀️ PHP er et super godt sprog at lære, fordi det har en bred use-case og en fantastisk bro til at arbejde videre med andre sprog som Python, JS, Swift mv. 🔧️ 🌍️ Der er ingen tvivl om at traditionel software er på vej væk, fremtiden ligger i Internettet og web-apps. Selv de store giganter som Microsoft har set lyset og lanceret deres populære Office-pakke som web-apps. 📽️ Med dette online kursus i PHP-programmer for begyndere får du styr på de grundlæggende funktioner og elementer i PHP.

Der er ingen krav til at du har kendskab med programmering, vi starter helt fra bunden – så alle kan være med. Du lærer sproget at kende, og vil efter forløbet kunne bygge små webapps i PHP.

🆓️ Hele mit PHP-kursus er gratis her på YouTube/Robotnet.dk og der vil løbende igennem 2021 blive released nye videoer i denne serie.

👍️ Husk at like og subscribe på min YouTube Kanal for at få alle de nye videoer i denne serie!

God fornøjelse og velkommen til 👋️


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin