Hej 👋🏻 og velkommen til 🦒🐧


Min blog her vil handle om mit liv som iværksætter, far til Tilde 👱🏻‍♀️ og Magnus 👦🏻 og min smukke kone Rikke, min rejse som Content Creator fra 2 følgere sidste år (Tak til min kone og mor 💛😂) til forhåbentlig et bredere publikum i år, hvis nogle af jer, finder mine små indlæg spændende nok, til at give et følg 🤗🫶😊

Jeg er så glad for endelig at kunne dele min nye blog med jer. Det har længe været en drøm at starte en blog igen, og endelig er dagen her. Jeg glæder mig til at dele mine tanker, mit liv, mine erfaringer og mine YouTube videoer med jer og høre jeres feedback 🫶 Både ris som ros.

En tegning af mig (Daniel Bahl)

Hvem er Daniel Bahl?

Jeg er bare en nørd 🤓 der elsker at dele min viden 🧠 og underholde folk! 🕺🏻Daniel Bahl

Igennem hele livet har Daniel været iværksætter 🔧 Han står bag flere større tech-virksomheder 📱 og i dag bygger han Cloudservers.dk A/S sammen med et fantastisk team af ligesindede nørder. Daniels fritid bruges sammen med hans 2 skønne børn Tilde 👱🏻‍♀️ og Magnus 👦🏻 og hans smukke kone Rikke.

Fritiden bruges også på at skabe content på Instagram og YouTube til alle jer der følger med 💛 Jeg har også tidl. været aktiv på TikTok, hvor jeg rundede 18.000 følgere på 18 måneder. Jeg valgte at stoppe på TikTok, da jeg ikke kan stå indenfor den måde de høster brugernes data og ikke har en klar forklaring på hvorfor- og hvad de skal bruge f.eks. mit kreditkort og info om alle de hjemmesider jeg besøger.

🤓
#me Larmende 🐧 Linux & 🍎 Apple nørd. 🛠️ Slamkoder af guds nåde i Swift, PHP8, Rust, Go, JavaScript, Node.js og Python. 🏡 Husejer i Silkeborg. 🎥 Content Creator, 🤳🏻 Vlogger og 🎓 e-learning nørd. 👀 Emoji-elsker. 🥩 Weber Grill Guru. Orv, så ejer jeg også en gul racer-bil der er døbt Hot Mustard (stærk sennep) 🚕 😅 Wroum!

For at opsummere, så er jeg en rar og energisk nørd og iværksætter, der har skrevet kode og bygget virksomheder i mere end tyve år og det går stadig stærkt ⚡ 🙂

Karrierer

Før nu.. 🦖

Jeg har levet i en nørdet verden af datacentre indtil 2014, hvor jeg solgte min virksomhed ServerHosting A/S til team.blue. Med dette sagde jeg farvel til at være en stresset dude med mere end 600+ servere, Cisco-routere og firewalls og al koden bag vores fantastiske selvbetjeningspanel og automatisering. En mand. 600+ servere. Jeg fik ikke meget søvn dengang 😉

Nu.. 🎉

Efter mit exit fra min tidl. virksomhed, startede jeg sammen med mit fantastiske team Cloudservers A/S med en mission om at gøre Cloud tilgængelig for alle 🙂 Vi laver revolutionerende ting omkring Cloud-tjenester, AI og internettet. Vi holder til i Incuba i Aarhus sammen med blandt andre Google Danmark, Microsoft, Bank Data, Norlys, Plex, B&O og VMware.

Vi er en multi-brand virksomhed der under ét samme motto ⚡Lynhurtig 🔑 Sikker ☁️ Ægte Cloud 🚀 leverer tre brands, alle med specificeret fokus på 3 forskellige Cloud-områder:

– 🌍 Webhosting og domæner på cloudnet.dk
– ☁️ Windows og Linux Cloudservers på cloudserver.dk
– 🧰 Cloud-services, Office 365 og Google Workspace på cloudportal.dk

Hvad handler denne blog om?

Jeg vil på min blog her, dele tips og tricks, som jeg har lært undervejs, samt personlige historier om mine op- og nedture. Jeg tror på, at vi kan lære meget af hinanden, og jeg håber, at min blog kan være en kilde til inspiration for andre, der ønsker at starte deres egen blog eller kaste sig ud i livet som Content Creator og/eller iværksætter 🏆

Det sidste år har været en vild rejse, fyldt med udfordringer, success-oplevelser og lærdom – og der er hele tiden nye ting at lære – men jeg elsker hvert et minut – det er en utroligt givende rejse, og jeg kan ikke vente med at dele min erfaring og viden med jer

Jeg arbejder lige nu med at finde de rigtige emne at skrive om, så mine indlæg er spændende nok til at nogle gider læse dem, og unikke nok til at skille sig ud i mængden.

Jeg håber, at I vil følge mig på min rejse og støtte mig i mine bestræbelser på at skabe noget unikt og spændende content til jer. Jeg glæder mig til at dele mine tanker og erfaringer med jer og høre jeres feedback.

Tak for at læse mit første indlæg, og jeg håber at se jer igen snart 😇

Kærlige hilsner fra
Daniel Bahl 🦒🐧 girafpingvin