Hvad er Variabler? og hvordan bruges de? Se med i 3. afsnit • PHP Programmering for begyndere

Hvad er Variabler? og hvordan bruges de? Se med i 3. afsnit • PHP Programmering for begyndere

PHP-programmering

Lad os arbejde med variabler! Variabler er en grundsten i ethvert programmeringssprog – også PHP. I denne video vil jeg på blot et kvarter lære dig ALT hvad du skal vide for at mestre variabler 🤓️ Se det hele, for der er pakket mange guldkorn ind imellem alle de små eksempler og historier.

👍️ Husk at like denne video og *subscribe på min YouTube-kanal* for at få adgang til alle de nye videoer i denne serie! I denne PHP-video får vi sammen styr på en af de vigtigste elementer i programmering – variabler! Med variabler kan du gemme data midlertidigt, og referere til det igen og igen.

Rigtig god fornøjelse med denne video i min serie om PHP-programmering.


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin