Hvad er Discord? Vores lille fællesskab!

Hvad er Discord? Vores lille fællesskab!

Discord

Robotnet.dk er en dansk blog omhandlende tech herunder især fokus på Smart Home og Home Assistant men også tech generelt og andet fra mit liv – og fordi Robotnet.dk samler en masse læsere med samme interesse – tech – har jeg også skabt et lille dansk Discord community, hvor vi alle kan mødes og have det sjovt, dele- og søge ny viden, memes og meget mere.

Hvad er Discord?

Discord er et gratis chat program som både understøtter lyd, video og tekst. Det primære på vores Discord server er vores #chat kanal hvor vi deler alt mellem himmel og jord (tekst).

Det er super sjovt at følge med i hvad andre laver og ikke mindst læse spændende artikler og sjove indslag som deles af andre medlemmer.

Vi har også en række voice-rum (VoIP) hvor det er muligt at logge ind og snakke med andre. Du kan også her dele din skærm, hvis du ønsker at dele et spil eller andet.

Discord er gratis og findes til både desktop (Windows, Linux og macOS) samt smartphones (iOS og Android) og tablets (iPadOS og Android). Det er helt gratis at bruge vores Discord server på alle platforme – og Robotnet.dk er ikke alene om at have taget Discord til sig – med mere end 100+ millioner daglige aktive brugere og mere ned 4 milliarder daglige samtaler pr. minut er der gang i den. Skal du ikke være med? 😊️

Vores Discord Server er lige startet op, og vi arbejder stadig på at finpudse det og finde helt til rette i denne verden 🙂 Men du er mere end velkommen til at komme ind og sige hej og være med fra starten!

Hvis du allerede kender til Discord, kan du hoppe direkte ind på vores server: join.robotnet.dk – hvis Discord derimod er helt nyt for dig, kan du læse videre her, og lære mere om hvad Discord er.

Hvad er Robotnet.dk?

Du ved formodentlig allerede lidt om hvad Robotnet.dk er, siden du er landet her på min blog. Men udover at Robotnet.dk er en dansk blog du kan læse meget mere om her, så forsøger vi også at skabe et hyggeligt online fællesskab online, som allerede nu rummer en masse spændende og rare personer. Vi har både unge som ældre medlemmer, der alle stemmer ind i kanalen dagligt og er med til at skabe et hyggeligt fællesskab. Vi håber du vil være med 😄️

Hvad kan man på jeres Discord?

Nogle Discord Servere er meget fokuserede og handler om ét specifikt emne, f.eks. et bestemt spil. Vores Discord Server (Robotnet) er lidt mere åben. Det er en dansk server, så vi snakker kun dansk herinde, og fokus er lidt mere bredt, men dog centreret omkring Teknologifælles for alle herinde er vi kan lide teknologi – om det så er Gaming, Programmering, IoT / Smart Home / Home Assistant eller noget andet er, så er vi herinde fordi vi på den ene eller anden måde elsker tech. Vi håber også du vil være med 😄️

Vi har et simpelt lille regelsæt som man kan følge. Det kan du læse her.

Vores Discord Server skiller sig også lidt ud, fordi vi har et mål om at “ansætte” en masse Robotter 🤖️ som kan være med til at gøre alt lidt sjovere. I vores #Idéer kanal har vi bl.a. modtaget ønsker om en “erdetmandag”-bot, en “er det rosé-vejr i dag”-bot og meget mere 🙂

Ydermere har vi implementeret forskellige systemer som bl.a. ranks, så man kan stige i rang på serveren. Læs mere om dette på vores Discord side.

Hvordan kommer jeg ind på jeres Server

Hvis du allerede kender til Discord, kan du hoppe direkte ind på vores server: join.robotnet.dk. Hvis Discord derimod nyt for dig, kan du læse videre her, og lære mere om hvad Discord er.

Kom i gang med Discord

Installation af Discord

Det er super nemt at installere Discord på din PC eller Mac. Du skal blot besøge discord.com/download og downloade den gratis klient til dit operativsystem. Herefter er det blot som at installere enhvert andet program. Har du brug for mere hjælp til installationen, kan du finde en guide på Discord hjælpe-sektion.

Opret din gratis konto

Når Discord er installeret, skal du oprette en gratis bruger. Det kan du gøre ved at følge dette link: Opret bruger på Discord.

Du skal vælge et brugernavn / kaldenavn på Discord og oprette dig som bruger.

Før du kan komme ind i vores Robotnet.dk er du nødt til at verificere din e-mail adresse. Hvis du ikke kan skrive inde i vores kanal, er det fordi din Discord-konto ikke er bekræftet med din e-mail adresse endnu. For at du aktivere din konto skal du blot trykke på linket i e-mailen fra Discord. Du kan også finde yderligere hjælp til dette i Discord hjælpe-sektion.

Det var alt – nu er du klar til møde os alle 😄️


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin