🎧 Hvad bruger jeg: Podcasts

🎧 Hvad bruger jeg: Podcasts


Jeg hører rigtig mange podcasts! Over 85% af det der kommer ud af mine hovedtelefoner er podcasts, hvertfald ifølge Screen Time der summerer henover både min iPad, iPhone og Mac.

De resterende 15% går til musik, hvilket primært er min Spinning-playliste i Plexamp til de hårde svede-timer på cyklen eller lidt musik til når jeg skal arbejde hjemme og børnene larmer 😜

Jeg hører stort set altid et spændende eller informativt podcast på vej til- og fra arbejde og på gå- og indkøbsture. Ja, jeg forbruger mange podcasts – både danske og internationale. Jeg tør godt kalde mig selv en podcast power-user 🤓🥁

Igennem de sidste mange år, har jeg været igennem en række forskellige podcast-apps, både fordi der er kommet rigtig mange nye podcast-apps på markedet (og jeg elsker at lege med nye ting), men også fordi “podcasts” i sig selv, er blevet meget mere populært, hvilket også betyder at de apps der allerede fandtes, rent faktisk er blevet støvet af igen, har fået nyt liv, og bliver udviklet videre på, med en masse nye fede funktioner.

Jeg får tit spørgsmålet, “Hvad bruger du egentlig til...”. Derfor har jeg startet denne serie på min blog der hedder “Hvad bruger jeg”, hvor jeg løbende vil dele ud af de ting, apps, teknologier og smarte dimser jeg bruger til at løse diverse problemer og arbejdsopgaver mv. i mit personlige- og arbejdsmæssige liv. I denne artikel skal det handle om noget jeg bruger meget, nemlig – podcasts 🎷

Inden jeg vil dykke ned i den app jeg er endt med at bruge, efter at jeg hen over de sidste 6 måneder har testet en hel række forskellige apps, så lad mig lige fortælle lidt om hvad jeg hører og hvordan jeg hører det.

Hvad lytter jeg til?

Jeg lytter til alt fra plat komik i øjenhøjde med målgruppen – her snakker jeg naturligvis om  Curlingklubben med Maria Fantino og Christian Bonde, som sætter spørgsmålstegn ved alle de ting, du ikke selv havde tænkt over, at du går og tænker over – til virkelig fede udsendelser fra bl.a. Darknet Diaries der primært består af historier og Interviews med hackers, penetrationtesters og udviklere, der deler deres historier om hvad der sker, på de dele af Internettet, hvor de fleste mennesker ikke kommer forbi #darkweb.

Her er et par fede episoder jeg kan anbefale, hvis du ikke allerede har hørt dem, fra nogle af de podcasts jeg har lyttet meget til:

 1. Reply All – Long Distance – Hvad der sker, når man ringer tilbage til en scammer? Virkelig sjovt podcast fra Reply All
 2. Reply All – Is Facebook spying on you? – Lytter Facebook (og andre) virkelig til dine samtaler for at give dig bedre ads?
 3. Darknet Diaries – The Beirut Bank Job – En pen-tester bliver hyret til at teste en banks sikkerhed. Han opgave lyder at han skal bryde ind i banken, lykkedes det? 😜
 4. Darknet Diaries – Xbox Underground – Sådan blev Microsofts Xbox lækket og knækket!
 5. Dinopocalypse fra Radiolab – Hvad skete der egentlig for 65 millioner år siden?

Jeg vil også gerne sende en anbefaling af Helt væk podcast og Hva’ så med Christian Fuhlendorff som jeg også er fast lytter af 👂🏻

🎧 Er du lidt nørdet som mig? Så er ALLE historier udgivet på Darknet Diaries værd at lytte til. Jeg er så meget “fan” af Darknet Diaries at jeg donerer 15$ hver måned til Jack Rhysider der står bag dette podcast, for at støtte ham og hans virke 🤪🪬

Det samme gælder det meste af Reply All’s arkiv, der gemmer sig mange gode historier her. Desværre kommer der ikke længere nye episoder af Reply All, og de sidste mange episoder (af det “nye” Reply All var lort), men de gamle er bestemt et lyt værd, hvis du ikke allerede har hørt dem. Der er et par links herover.

Heavyweight er også anbefalelsesværdigt, hvis du elsker gode historier. Og nu er vi er gode historier er The Habitat fra Gimlet Media også en rigtig god historie med en afslutning, altså ikke et løbende show.

Okay, jeg kan se at det her bærer hen mod et separat indlæg i nær fremtid over alt det jeg hører 😉 Lad os komme videre.

Hvordan jeg lytter til det – og mine krav til softwaren?

Langt det meste afspilles fra min iPhone – enten med AirPods i ørerne eller i bilen, og derfor er første prioritet også en lækker og velsmurt iOS-app. Hvis jeg er i gang med et spændende podcast, som jeg liiiige er nødt til at have slutningen med på, så sker det også, at jeg åbner min podcast-app på min Mac, som gerne skal være synkroniseret, så jeg kan trykke “Play” og fortsætte hvor jeg slap. Ofte går jeg også ture uden min telefon men med mit Apple Watch LTE (4G) – så en app der også kan streame mine podcasts til mine AirPods, direkte fra armen, uden telefonen, er også et stort plus.

Da jeg hører en del forskellige podcasts, er det også vigtigt at jeg kan organisere mine podcast i “grupper”. Der er nogle podcasts jeg følger fast med i, og nogle jeg barer lytter til, en gang imellem. Ydermere er der også nogle podcasts som jeg ønsker at få notifikationer på, når der er nye episoder. 

Mange moderne podcast-afspillere har en hel række nice features, som bl.a. Trim Silence, som jeg troede jeg havde brug for, men i virkeligheden, når man tester apps der kan alle mulige smarte ting, så viser det sig (for mit vedkomme) at det bare er “features for at være features”, det gav mig ingen gavnlig forbedring for mig, og jeg foretrækker det nu slået fra, fordi mange podcasts i dag er så velredigerede og personerne bag, så trænede, at den naturlige rytme og balance i podcasten, også er en del af oplevelsen. 

Så kort fortalt, så ønsker jeg en podcast afspiller som kan:

 • Organisere mine podcasts på en overskuelig måde.
 • 🔔 Sender notifikationer på de podcasts jeg ønsker.
 • 🔄 Synkroniserer hvad har jeg lyttet til, og hvor jeg er kommet til.
 • 🖥 Har gerne en macOS eller web-app
 • ⌚ Har en Apple Watch app
 • 🏎 Har en CarPlay app
 • 🔼 Gerne understøttelse for Apple Shortcuts
 • ✔️ Har mulighed for “Marker alle som afspillet”, så jeg ikke starter med 500 uafspillede episoder – og jeg skal igennem 1 ad gangen og trykke “Har allerede lyttet”. Jeg snakker til dig Google Podcasts.

Spotify – den dækker på ingen måder mit behov

Lad os starte med Spotify. Den har aldrig været på min liste over apps jeg bruger til Podcasts, men fordi Spotify har den næststørste markedsandel af alle podcast-apps, giver det naturligvis mening at se hvorfor så mange bruger Spotify.

Jeg tror dog hurtigt jeg kan konkludere at mange bruger Spotify, simpelthen fordi de allerede bruger den til musik, og så giver det bare mening også at bruge den til Podcasts. Jeg tror ikke der er mange der “vælger” Spotify, med podcasts som årsagen.

Hvorfor er du så kritisk over Spotify som Podcast-player? Fordi der er mange mangler! Hele den måde Spotify organiserer mine podcasts på, gør mig forvirret hver gang jeg åbner appen: Hvor er jeg kommet til? Hvad var jeg i gang med at høre? Og de mange klik for at starte en afspilning, er alt for kompleks når man sidder i bilen og ikke kan tage øjnene fra vejen. Jeg talte lige, 4 tryk med fingeren for at komme ind på et show. Det skal være ét, max to tap på skærmen. 💥

Ingen Shortcuts/Genveje integration. Ingen notifikationer for nye episoder? Grupperinger? Nope! Apple Watch LTE? Nej. Der mangler mange funktioner og en helt ny tankegang, hvis Spotify skal gøre sig håb om at ramle ind i min favoritliste. Desværre.

Men, Spotify har noget kørende for sig. De har købt en masse podcast-produktioner som bl.a. Gimlet Media. Jeg elskede rigtig mange af Gimlets podcasts, men efter de nu kun er tilgængelige INDE i Spotify, hører jeg dem ikke længere 😥 Så måske forklarer det også lidt af populariteten.

Pocketcasts

Pocket Casts var en af de første gode apps til Android og iOS som blev lanceret i App Store, og det gør Pocket Casts til en af de ældre herrer i denne liga.

En af de funktioner, det var banebrydende dengang, var at Pocket Casts gemmer dine feeds på en server, så det med at holde dit podcast-bibliotek opdateret, var hurtigt og havde minimale effekter på batteriets levetid. Mange af de andre apps dengang, opdaterede i baggrunden på telefonen, hvilket åd en masse strøm. Men, den feature var unik dengang, i dag forventes dette af alle Podcast-apps 🙂 Så lad os snakke om noget af det den kan i dag, som er lidt unikt.

Fra et designperspektiv er Pocket Casts i mine øjne en flot og simpel app, den er nem at navigere rundt i, nem at overskue og den har alt hvad du forventer- og ønsker af features fra playlister til afspilningshastigheder.

Ligesom de fleste andre apps, trækker Pocket Casts også deres data fra Apple Podcasts API, hvilket betyder, at hvis et podcast er tilføjet i Apples Podcast app, er det også tilgængelig i Pocket Casts.

Ydermere har Pocket Casts en af de bedste macOS-apps til podcast-afspilning, og en lækker Apple Watch App. Og har du en Android-enhed, virker Pocket Casts også her!

Det største minus er, at Pocket Casts ikke er gratis, hvis du ønsker at gøre brug af deres Premium-funktioner, så koster Pocket Cast Plus 12 kr. / måned eller 125 kr. pr. år – og selvom det er småpenge og går til at støtte en dygtig udvikler, så findes der mange gratis alternativer, og hvis de gratis alternativer er lige så gode, eller bedre? … Jeg er ikke nærig! og betaler gerne, hvis jeg føler jeg får mere ud af et produkt, der koster penge, og derfor var jeg også Plus-kunde i mange år – men nu er der alternativer, og dem prøvede jeg, og spoiler alert; jeg skiftede 😮🤪

Castro

Udover Pocket Casts, har Castro også været en app som jeg har testet meget, og brugt over en længere periode. Jeg har betalt for den igennem de sidste 2 år, men har nu opsagt mit abonnement. Castro udmærker sig især ved at have et velsmurt kø-system, der gør det nemt at styre sin “Up next” – praktisk hvis man har mange podcasts.

Castro har som sagt en unik tilgang til at håndtere de podcasts og shows du abonnerer på. Når nye episoder kommer ind, kan du vælge at sætte episoden automatisk i kø eller arkivere det. Denne funktion er nyttig, hvis du lytter til shows, der har daglige episoder. Hvis du har foretrukne shows, kan du indstille dem til automatisk at rykke ind i køen, så du aldrig går glip af dem. Jeg elsker Castros innovative tilgang- og måde at styre podcasts på. Hvis du er en person, der lytter til mange forskellige podcasts, vil Castro være en god app til at håndtere dette.

En anden af ​​Castros funktioner er muligheden for at importere MP3-filer via iCloud Drive. Denne funktion giver dig mulighed for f.eks. at indlæse f.eks. DRM-frie lydbøger. En af de andre apps, jeg kiggede på (Overcast) understøtter en lignende funktion, men den er begrænset til 2 GB i den samlede filstørrelse (Bemærk at Castro Plus påkrævet). Castro inkluderer også support for import af adgangskodebeskyttede feeds.

Og apropos Castro Plus. Ligesom med Pocket Casts, kan du bruge Castro gratis, men mange funktioner kræver et abonnement (169 kr. pr. år eller 249 kr. pr. år for familieabonnement). Plus-abonnementet unlocker bl.a. trim-slience, voice-improvements, natte-tilstand, brugerdefinerede appikoner, import af lyd-filer fra iCloud Drive og meget mere.

Castros overordnede design er super, der er ikke en finger at sætte på noget her! Jeg har brugt appen helt tilbage fra de første beta-versioner som udvikleren sendte ud via Test Flight, og jeg har elsket at se den udvikle sig igennem de sidste år. Hvis jeg skal anbefale en alternativ app, til den jeg selv bruger nu, skal det helt sikkert være Castro!

Castro kan downloades i App Store og du kan læse mere om Castro på deres hjemmeside castro.fm.

Podimo

Lige en side-note til Podimo. Jeg har lyttet til nogle podcasts fra Podimo-universet, men da de desværre kun kan lyttes til fra deres egen app, er det efterhånden meget sjældent at jeg kommer forbi podcasts herinde.

Podimo er i og for sig en hel fin podcast-player, men har hverken support for CarPlay eller Apple Watch – og heller ikke en Mac app, ingen import af feeds ude fra – ja der er mange mangler. Så den er desværre for mig blot et lukket eco-system, jeg en gang imellem sætter ørene til, når jeg husker det og falder over noget spændende. App’en har potentiale, men der er et stykke vej endnu.

Update Feb. 2023: Podimo har endnu ikke fået hverken computer-support >(webbrowser / mac-app)< eller Apple Watch support ⌚ Vi håber 2024 bliver året 🤪

De mange andre

Udover Pocket Casts og Castro som jeg personligt har brugt- og betalt for igennem flere år, og skiftet lidt imellem, har jeg over de sidste måneder intensivt testet en hel række podcast-apps, over 9 forskellige – herunder også beta-versioner af kommende features fra mange af de store, så jeg kunne teste hvordan de virker nu, og hvad de arbejder på; Overcast, Downcast, Google Podcasts, Breaker, Procast, Castbox m.fl. og der er rigtig mange, rigtig fede podcast-afspillere til iPhone.

Men udover de mange 3. parts apps, tog jeg også endnu et kig på Apples egen Podcast afspiller, Apple Podcasts, som jeg ikke har brug tid på siden engang tilbage i iOS 10 for 6 år siden.

Wow, der er sket meget. Nu nævnte jeg at Spotify var den 2. største podcast-app. Apples egen podcast app er den største, faktisk den største i hele verden, der er ingen – heller ikke på Android – der overgår Apple Podcast i brugerantal – og den er faktisk med de seneste opdateringer blevet overraskende god, og god nok til at være repræsenteret som den førende podcast-app i verden. 😮

Jeg har de sidste mange år, som det første når jeg fik en ny iPhone, slettet Apples egne apps. Deres Påmindelser.app, deres Kort-tjeneste, deres Musik-afspiller, deres Podcast app, deres Vejr-app, deres.. alle Apple app plejede at være meget begrænsede og alt for simple – som var de designet specifikt til mine bedsteforældre, der kun kunne håndtere maks. 1 funktion i hver app.

Men det er som om at Apple de sidste år, har ændret kurs, alle deres apps er skrevet om fra bunden, der er lagt kærlighed bag og de har alle fået brugerniveauer – du kan bruge dem som en helt simpel app, men du kan også åbne motorhjelmen og fine-tune og bruge alle de mange avancerede funktioner, hvis du ønsker. Det er lækkert at Apple endelig anerkender, at der også er nogle nørder herude, som gerne vil lidt mere end en play-knap 👏🤪

Nu har jeg brugte Apple Podcast de sidste måneder, og lad os kigge lidt på den oplevelse.

Apple Podcasts

Apple har som sagt over de seneste år omskrevet deres Podcast app helt fra bunden – og den nye Podcast app fra Apple, som jeg aldrig har haft kigget på før nu, overrasker positivt!

For væk er følelsen af en simpel podcast player for begyndere. Vælg er det gamle stykke software kaldet iTunes (hvis nogle af jer kan huske da Podcast var en knap inde i iTunes).

Apple Podcast er nu en selvstændig og hurtig app, der er lige så meget designet til begyndere, som den er til Power Users – for under motorhjelmen gemmer der sig et hav af features!

Alt det skal vi kigge på i denne artikel, så du kan få et indblik i, hvorfor jeg har valgt at skifte mine betalingsapps ud med denne gratis podcast-app fra Apple.

Apple Podcasts app på macOS

Podcast macOS app

Lad os starte med at kigge på Mac appen, for faktisk er Mac appen den samme app som til iOS.

Apple har udviklet og lanceret en teknologi kaldet Catalyst, som gør det muligt for udviklere at skrive én app, som virker på kryds og tværs af alle Apples enheder i hele eco-systemet – fra uret til TV’et til iPads og iPhones og ja – Mac. (og det kommende VR-headset som også får podcasts)

Apple har nu også spist deres eget hundefoder, og skrevet den nye Podcast app i Catalyst, hvilket betyder at det er den samme app på alle platforme – samme funktioner – samme opbygning – den eneste forskel er brugerinterfacet, som skiller sig ud på de forskellige platforme.

Synkroniseret på alle devices

Som vi kan se her, var en af mine punkter, udover en Mac app, at man kan fortsætte hvor man slap, og det er dette skærmbillede et utrolig godt eksempel på: “> Resume Episode” knappen og “57 minutter tilbage” siger alt 😜 Jeg kan fortsætte hvor jeg slap, og det er instant synkroniseret mellem mit Apple TV, min iPad, mit Apple Watch ur, min Mac og min iPhone via iCloud.

Notifikationer for nye episoder

En anden vigtig ting er notifikationer. Der er nogle podcasts jeg gerne vil holdes opdateret på, og andre hvor jeg en gang imellem blot ønsker at åbne og spille en episode, f.eks. har jeg det sådan med Curlingklubben, Mads & Monopolet, Radiolab mv.

Curlingklubben kommer med en ny episode hver dag (redigeret jan. 2023: 2 gange om ugen) og jeg ønsker ikke at blive påmindet hver dag, der er en ny episode kalr 😉 Jeg lytter til en episode en gang imellem, og det er superfedt, at jeg blot kan åbne showet op, vælge en episode, jeg ikke har lyttet til før, og streame den direkte fra nettet eller hente den ned, alt efter hvad jeg ønsker. Jeg kan selv tage stilling til det.

Omvendt følger jeg troligt med i nye episoder fra Darknet Diaries, og deres episoder bliver pushet ud med notifikationer og automatisk hentet ned – klar til afspilning – faktisk føler jeg, at jeg har mere kontrol over mine podcasts med disse funktioner, end nogensinde før – selv en dengang jeg brugte Castro og Pocket Casts. Godt gået Apple!

Du har et valg – nemt eller avanceret

Som jeg skrev tidligere, er den nye Podcast.app lavet i to niveauer, for begyndere & for power-users, du kan arbejde i begge niveauer.

Hvis du ønsker, kan du nemt åbne op og det er også sådan jeg opnå de notifikations-indstillinger som beskrevet herover. Lad mig give et eksempel på dette.

Hvis jeg åbner Indstillingerne for et Show/Podcast/Serie (kært barn, mange navne), kan jeg her meget nemt vælg hvordan jeg ønsker at håndtere mine episoder. F.eks. kan jeg vælge at afspille i den rækkefølge de enkelte episoder er udgivet – genialt hvis der er en historie, eller afspille de nyeste først, hvis det f.eks. er nyheds-relateret. Vi kan også se at der er inkluderet en lille forklaring i bunden, der fortæller mere om den indstilling jeg har valgt. Nemt for begyndere at bruge.

Nemt for begyndere

Men som sagt, så kan jeg også åbne op for de avancerede funktioner, ved blot at vælge “Specielle indstillinger” og nu får jeg flere indstillinger, som giver mig fuld kontrol over hvordan jeg ønsker at håndtere dette podcast:

Nørdede funktioner: Automatisk opdatering og hentning hver time

Jeg har herover valgt at jeg ønsker at afspille de ældre først, og så op til de nyeste, at den automatisk skal episoderne ned på min iPhone, så de ligger klar, den skal tjekke efter nye episode hver time og automatisk slette podcasts fra min telefon, så de ikke fylder, efter jeg har hørt dem.

Mine indstillinger for et podcast, jeg ikke gider at have notifikationer på, men blot manuelt hopper ind i hører en gang imellem:

Manuel opdatering og ingen automatisk hentning

Apple Watch

Lad os spring fra Mac til uret. Apple Watch har en superlækker lille Apple Podcast-app, det virker uafhængigt at din telefon, så jeg kan lade telefonen ligger derhjemme og høre podcast på farten – uret kan streame direkte til min AirPods, Beats eller andre Bluetooth hovedtelefoner.

Hvis du har et LTE/4G Apple Watch, kan du streame podcasts direkte fra clouden, hvis du har et ur uden mobil-data, har du 32 GB plads på Series 5 (8 GB på de ældre modeller) til at offline-gemme podcasts, du kan lytte til på farten. 32 GB giver rigeligt med plads – et podcast fylder ca. 1-2 MB pr. minut, så 15 podcasts på hver 30 minutter vil være omkring 0.7 GB 😎

iOS (iPhone app)

Okay, som sagt er vores iPhone app bygger på samme kodebase som vores macOS app, så lad os lige starte med en masse skærmbilleder for at sammenligne. Her har jeg lavet en nogle skærmbilleder som viser den funktionalitet jeg også har vist herover på Mac-udgaven:

Transskription Søgning

Apple har lanceret en ny AI-tjeneste, som automatisk transskriber alle podcasts, det betyder at Apples servere automatisk omsætter al tale til tekst, og det åbner op for en ny spændende funktion – nemlig søgning i podcasts.

Tidligere har man kunne søge titlen og den episode-beskrivelse som podcast-udgiverne har lagt op, men nu kan du altså også søge i det der bliver sagt. Det giver mulighed for at finde meget specifikke podcasts, omhandlende meget specifikke emner. F.eks. som her i dette eksempel, hvor jeg søger på alle podcasts omhandlende Apples nye macOS:

Nyt i iOS 14 og macOS 11 Big Sur

Apples nye trends er ikke kun at opdaterer operativsystemerne hvert år, men også forbedre de mange native apps som Podcasts.app, Påmindelser.app, Beskeder.app, Noter.app mv.

Podcasts-appen får en større revision i år med bl.a. personlige forslag og mange små nye forbedring.

Ligesom Apple Music lærer Apples Podcasts-app nu dine personlige præferencer, for at foreslå nye podcasts tilgængelige på platformen, hvilket gør den mere tilpasset for hver bruger.

Podcast app’en i iOS 14 og macOS 11 der kommer til efteråret, inkluderer også en ny “Up Next” funktion med din personlige kø over episoder du ønsker af afspille nu- og “bag efter”. Den nye kø gør det lettere at genoptage, hvor du slap og organiserer dine podcasts i den række du ønsker at høre dem i. Ydermere vil on-device AI lære dig at kende, og selv begynde at forstå hvordan- og hvad du ønsker at afspille, og komme med forslag til dette.

Både iOS 14 og macOS 11 bliver frigivet til alle senere på året. Udviklere og beta-testere kan allerede nu installere de første test-versioner af de nye operativsystemer, men vær opmærksom på, at beta-versionerne er test-versioner som betyder at ikke alt virker, bl.a. virker NemID app’en på iOS 14 beta! 🙂

Rygter om eklslusivt content

Ligesom Apple med Apple TV+ er begyndt at lave en masse originalt indhold til tv-skærmene, med stor succes, går der også mange rygter om, at Apple arbejder med et stort budget på en masse nye originale podcasts, som bliver udgivet eksklusivt på Apples Podcast-platform.

Siri og Siri Shortcuts

Apple Podcast virker også med Siri – men vigtigst af alt også med Siri Shortcuts (Siri Genveje på dansk). Det gør det muligt at automatiserer en masse, bl.a. starter Podcast.app’en selv op og trykker “Play” når den forbindes til min bil, boom! 💥🏎. Det fungerer rigtig godt! Jeg planlægger at udgive en række artikler om Shortcuts i nær fremtid her på bloggen!

Siri: Afspil og abonner på podcasts

Afspil din foretrukne podcast, lyt til en ny podcast, og abonner på podcasts. Sig “Hej Siri”, og derefter kan du f.eks. sige:

 • “Afspil Curlingklubben”.
 • “Afspil sidste episode af Monopolet”.
 • “Hvilken podcast er det?”.
 • “Abonner på denne udsendelse”.

Siri: Styr afspilning

Bed Siri om at styre afspilning af en podcast, som du lytter til. Du skal blot sige “Hej Siri” og derefter f.eks.:

 • “Sæt på pause”.
 • “Gå 30 sekunder tilbage”.
 • “Afspil den med dobbelt hastighed”.
 • “Spring 10 minutter frem”.

Hvad nu hvis de andre blev gratis?

Jeg er blevet så glad for den nye Podcast.app i iOS og på macOS, at selvom de andre apps, jeg har brugt- og betalt for de sidste mange år, skulle blive gratis, ville jeg stadig holde fast i Apples app, som det er lige nu.

Det kan jo være, at “de andre” kommer med nogle fede funktioner i fremtiden, som jeg er nødt til at teste – men som landet er lige nu, er jeg nødt til at sige, at den fedeste Podcast-afspiller til iPhone er Apples Podcast App! Utroligt nok havde jeg ikke selv forventet denne konklusion for 6 måneder siden, da jeg startede med at teste de mange Podcast apps, men Apple har virkelig gjort noget, for at up deres app-game og den seneste opdatering rykker det endnu et niveau op. Awesome.


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin