Girafpingvin flytter ind..

Girafpingvin flytter ind..


Hvordan denne blog startede…

Faktisk startede denne historie og hjemmeside / blog tilbage i 2016 med navnet Robotnet.dk – det var en blog om mit eventyr ind i Smart Home verdenen.

Jeg købte mit drømmehus i Silkeborg tilbage i 2016, og målet var defineret: Det skulle være et smart- og automatisk hus. Så jeg begyndte at bygge at bygge en masse løsninger for at automatisere alt fra varme til sikkerhed. Robotnet.dk kom til for at alle kunne følge med i dette eventyr og få inspiration og idéer til hvordan de selv kunne bygge deres hjem smart.

Hvad så nu?

Efter 5 år med en Smart Home blog, er mit hjem ret smart! 😋😅 Der var ikke så meget mere at skrive om. Jeg begyndte derfor at skrive lidt om tech, software og andre indlæg.

Tilbage i december 2021 begyndte jeg at lave TikTok videoer under navnet girafpingvin og blot få måneder efter havde jeg over 10.000 subscribers og enkelte videoer med over 800.000 visninger. Jeg begyndte at rebrande mig selv mig som girafpingvin overalt – og nu er tiden også kommet til min blog 😂

Sååå.. hvad kommer bloggen til at indeholde fremadrettet?

Jeg har fundet ud af, det er meget sjovere at lave awesome YouTube videoer med min viden, end at sidde og skrive en masse 🙂 Og hey – man skal jo følge det sjove her i livet.

girafpingvin – er jo stadig mig – Daniel Bahl. Derfor indeholder denne blog alt mig 😅🤪 Det betyder at der stadig kommer en masse tech-relateret. Men da meget af mit content nu foregår på TikTok og YouTube – er det også her det primære fokus ligger.

Så bloggen her, indeholder naturligvis stadig alle mine gamle artikler, og fremadrettet kommer den til at handle om alle de nye ting jeg publicerer på YouTube – som for det meste også er related.


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin