💅🏻 Giraf og mor tester en Goodiebox

💅🏻 Giraf og mor tester en Goodiebox

Sponsoreret indhold

Venner, se hvad jeg har fået ind ad dørsprækken, Goodies! Wuhuu 🥳

Meeeen, skal jeg være helt ærlig? Jeg ved ikke ret meget om sådanne Goodies, derfor ringede jeg til en, jeg altid kan ringe til, når der er noget jeg ikke ved… min mor! 👵🏻 Hun er nok den klogeste jeg kender ❤️ Det kan man også se på hende, fordi hun er gråhåret 😋🥰

Vi har desværre været ramt af sygdom hele ugen, så lidt forsinket kommer min video her, hvor Mor og jeg unboxer Goodie-boxen på min YouTube-kanal 🥰

Mor og jeg tester en @goodieboxdenmark i samarbejde med @testfamilien.dk 📹 Det blev til en sjov, skør og noget anderledes video på min YouTube-kanal girafpingvin 📦😍

Orv, vi må ikke glemme at jeg også har jeg fået en fantastisk kode/link jeg gerne må dele med jer. Det giver 50% rabat på en Velkomst Goodiebox for nye medlemmer 😱 Boxen har lige nu en værdi af hele 1.273,- og koster for nye medlemmer, som bruger linket her, kun 99,50,- 🤩

Rabatlink: https://y0.dk/girafgoodie


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin