Førstehåndsindtryk: Google TV

Førstehåndsindtryk: Google TV

YouTube

Jeg har købt 3 x Chromecast med Google TV til de to børneværelser og kontoret. Børnene er ved at være gamle nok nu til at de gerne vil se fjernsyn på værelset, så jeg har købt et par flimmerkasser og hængt op, og cablemanaged, naturligvis – for selv på børneværelser HADER jeg synlige kabler! 😜️

Men det blev ret hurtigt synligt, at vi har brug for en boks mere, for når man køber et par generationer-old Smart TV, er det ikke særlig smart længere 😅️ Men jeg syntes måske også at 2 nye Apple TVs til et børneværelse var lidt overkill. Vi kører Apple TV i stuen og voksen-soveværelset, og derfor var det mest naturlige at kigge på selvsamme produkt til børneværelserne – og jeg overejede at købe et par generationer tilbage, for at få et Apple TV til omkring 500-700 kr. – men så tænkte jeg; Hey! Har Google ikke lige lanceret et nyt Google TV? Måske var det på tide at prøve Gåågles nye bud; Det er i samme prisleje som et brugt ældre-model af Apple TV, det har vel efterhånden support for alle de danske apps på Android TV platformen, og den nye Remote virker simpel og ligetil – præcis som jeg kan li’ det 😄️

Bestillingen blev lagt på reFix.dk hvor jeg i skrivende stund fandt den billigste pris. reFix er en lille webshop med base i Holstebro drevet af Yousef – det fandt jeg ud af, da det ene af mine Google TVs desværre ankom med en defekt remote og samtidig crashede et par gange i mit test-forløb med sort skærm, hvor den eneste løsning var at tage strømmen; det var vist en rigtig mandags model 😆️ Jeg afventer stadig svar på min RMA-sag, og nu her 9 dage efter, hvor jeg skriver dette indlæg, har jeg stadig intet hørt. Ikke den bedste kundeservice-oplevelse, men jeg skal nok opdatere jer alle her på bloggen, når jeg hører mere og give en samlet vurdering af mine oplevelse på reFix.dk 😲️ Om jeg kan anbefale jer at købe her, såfremt han stadig er billigst når/hvis i overvejer at købe et Google TV.

I videoen kigger vi på Google TV og mit førstehåndsindtrykket af det nye Chromecast med Google TV. Vi ser også på hvordan de danske apps som DR, TV2, Viaplay, Discovery+, Netflix, HBO og Disney+ m.fl. virker.

Jeg har ikke brugt et Android TV i nogle år nu, så det bliver sjovt at sætte juice til et helt nyt Google TV og opleve dets brugerflade, app-udvalg og features for første gang. Hey! Det bliver et bumpy ride, så hop med ombord og se hvordan mit førstehåndsindtryk er af det nye Google TV i Danmark.

Håber du nyder videoen. Husk at Subscribe på min YouTube kanal for mere awesome content 😇️


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin