Byg en linkpage (Linktree) til din Bio på TikTok, Instagram osv. med HTML5 og CSS (Bootstrap 5.1)

Byg en linkpage (Linktree) til din Bio på TikTok, Instagram osv. med HTML5 og CSS (Bootstrap 5.1)

YouTube

Flere har spurgt ind til hvordan jeg har lavet min Bahl.dev Linkpage/Landingpage – altså det link man trykker på i min Bio på Instagram, TikTok osv. som linker videre til mine andre profiler og indeholder links til de emner jeg snakker om.

Jeg bruger min link-page som en landing-page videre til mine sociale profiler (YouTube, TikTok osv.) samt til mine to Discord Servers.

Ydermere poster jeg links herpå, så når jeg i en video siger “Du finder link i bio”, kan folk klikke sig videre til de forskellige hjemmesider og tools jeg snakker om i mine videoer, direkte her fra min linkpage. 🧑‍🍳️

Jeg har på GitHub lavet en Boilerplate som indeholder alt den grundlæggende kode, som du skal bruge for at følge videoen her: https://github.com/danielbahl/bahl.boilerplate

Boilerplate bygger på Bootstrap 5.1 SCSS. 🧭️ Jeg bruger i denne video editoren nova.app fra Panic, men du kan fint bruge andre apps ex. VS Code eller Atom. Jeg er stor fan af Panics nye Nova.app, så hvis du har en Mac og endnu ikke har givet den et skud – prøv den 😄️ 🙈️ N

Normalt når jeg arbejder med front-end bruger jeg Emmet og andre smarte tools, men for at gøre denne video mere tilgængelig for alle, skriver jeg alt character-by-character og fjumser lidt med det 😉 Jeg er vant til at skrive meget mindre. Hvis du vil lære Emmet, se her: Emmet Cheatsheet

Update 1: En lille update til videoen, position på lightSwitch skal naturligvis være fixed og ikke absolute. Opdateret code fra _darkmode.scss

 .lightSwitch { position: fixed; display: block; bottom: 20px; right: 20px; } 

Update 2: Koden til den færdige hjemmeside kan hentes her:

https://github.com/danielbahl/y0.dk-landingpage


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin