2023 / 👋🏻 Velkommen til min nye blog!
👋🏻 Velkommen til min nye blog!

Hej alle sammen! 👋🏻

Jeg er utrolig glad for endelig at kunne dele min nye blog med jer.

Billede uploadet af @db

Det har længe været en drøm at starte en blog igen, og endelig er dagen her. Jeg glæder mig til at dele mine tanker, mit liv, mine erfaringer, mine videoer og meget mere med jer derude 🫶

Min blog vil indeholde personlige historier om mine op- og nedture samt mit liv som iværksætter til et nyt tech-startup, som far til Tilde og Magnus, mand til min smukke kone Rikke og som nyudklækket Content Creator på min rejse fra 2 følgere sidste år (tak til min kone og mor 💛😂) til forhåbentlig et bredere publikum i år, hvis nogle af jer finder mine små indlæg spændende nok, til at give et følg 🤗🫶😊

Det sidste år har været en vild rejse, fyldt med udfordringer, success-oplevelser og masser af lærdom, og der er hele tiden nye ting at lære – men jeg elsker hvert et minut; det er en givende rejse, og jeg kan ikke vente med at dele min erfaring og viden med jer.

Jeg tror på, at vi kan lære meget af hinanden, og jeg håber, at min blog og den viden jeg vil dele her på girafpingvin.dk, også kan være en kilde til inspiration for andre 🏆 Jeg arbejder lige nu med at finde de rigtige emne at skrive om, så mine indlæg er spændende nok til at nogle gider læse dem, og unikke nok til at skille sig ud i mængden.

Jeg håber, at I vil følge mig på min rejse og støtte mig i mine bestræbelser på at skabe noget unikt og spændende content til jer.

Jeg glæder mig til at dele mine tanker og erfaringer med jer og høre jeres feedback.

Tak for at læse mit første indlæg, og jeg håber at se jer igen snart 😇 👀 📚

Kærlige hilsner fra
Daniel Bahl 🦒🐧 aka. girafpingvin

💛 Like også gerne opslaget på min Insta:

Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin