2023 / 💻 Overvejer en ny MacBook Pro M2 Max
💻 Overvejer en ny MacBook Pro M2 Max

Jeg har rocket den awesome MacBook Air M1 siden lanceringen på min fødselsdag tilbage i 2020. Nu har den serviceret mig i 2+ hårde år, og jeg har aldrig været mere glad for en computer end min MacBook Air M1. Apple’s egen SoC M1 var en sand revolution indenfor desktop-computing!

For nogle måneder siden blev M2 en ting – og nu med de nye M2 Pro og M2 Max CPU’er der kom i går, overvejer jeg at kaste en månedsløn efter den nye MacBook Pro 14″ med den nye M2 Pro eller Max  

Update: Ny MacBook Pro 2023 bestilt  Tak til et par kollegaer for den store hjælpende økonomiske håndsrækning på 60 DKK 🤣🤩
Donations-link: https://www.gofundme.com/f/girafpingvin-purchase-the-new-macbook-pro-m2-max
Alle donationer går til Spaghetti i Netto 🍝

Billede uploadet af @db

M1 er allerede voldsom hurtig, så det er bestemt ikke for performance jeg overvejer at lave et skift, men der er et par tiltalende ting der frister mig. Det skader dog ikke at M2 Pro er over 189% hurtigere end M1 i Multicore tasks!  

Billede uploadet af @db

  1. En af de ting jeg virkelig savner på M1 er muligheden for flere skærme. Min M1er kan drive laptoppens egen skærm og 1 ekstern skærm. Den nye M2 Pro kan håndtere op til 4 skærme – ja tak  
  2. Meget af min weekend og fritid består af video-arbejde i Final Cut Pro og Motion – og med M2s nye Hardware-accelererede H.264, HEVC, ProRes og ProRes RAW encoders, giver det super god mening at lave et skifte nu fra M1 til M2 Pro eller Max.
  3. Det lyder vanvittigt, men den indbyggede SDXC kortlæser er virkelig et stort plus for mig – jeg hiver ofte SD-kort ind og ud af min Mac, så det ville være lækkert at have en native hurtig kort-læser indbygget.
  4. Jeg var så dum at købe min MacBook Air M1 med 256 GB storage, og jeg løber dagligt ind i pladsproblemer, og er nødt til at holde alt max clean for ikke at løbe tør, jeg mangler virkelig mere intern lagerplads. Jeg skulle have købt min MacBook Air M1 med 1 TB – det har jeg muligheden for nu.
  5. 1 ekstra USB-C Thunderbolt 4 port – jeg mangler ofte en ekstra port til eksterne diske!
  6. Understøtter Ultrawide screens op til 8k og 240hz – ikke et krav lige nu, men regner med snart at investere i en ny UWD 8k skærm herhjem til.

Jeg tror det bliver i nu at jeg udskifter min M1 med en M2   Jeg får lige de sidste ting med, som jeg mangler på min M1er – og det giver god mening med lanceringerne i går, at lave skiftet.

Hvad tænker du? Har I overvejet den nye MacBook Pro? eller måske en Air M2?

12-core CPU
30-core GPU
32 GB samlet hukommelse
1 TB SSD-lager
16-core Neural Engine
14″ Liquid Retina XDR-skærm
Tre Thunderbolt 4-porte, HDMI-port, SDXC-kortplads, jackstik til hovedtelefoner, MagSafe 3-port
Magic Keyboard med Touch ID
Force Touch-pegefelt
USB-C-strømforsyning på 96 W
28.899,00 kr.

💛 Like også gerne opslaget på min Insta:

Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin