2023 / LEGO Ninjago weekend herhjemme
LEGO Ninjago weekend herhjemme

Dette er en reklame. Indholdet er sponsoreret af LEGO.

Som forælder er det altid en glæde at finde en aktivitet, som du og dit barn oprigtigt kan nyde sammen. Noget hvor, du ikke laver skuespil   I ved hvad jeg mener… som f.eks. når Tilde syntes vi skal se Barbie sammen, og så har vi jo (lige i dette tilfælde) en dum regel, at TV = mobilfri zone.. suk   Jeg har set alt for meget Barbie i mit liv  

I en verden, hvor skærme dominerer så meget af vores tid, især nu hvor Magnus er blevet 7 år, kan det nogle være svært at finde en fælles interesse, der ikke inkluderer en skærm. Det meste legetøj er blevet “for plat” eller “kedeligt” i følge Magnus, men heldigvis er der stadig én ting der kan binde os sammen og skabe hygge ved krea-bordet; LEGO.

Selv når børnene sover, kan Rikke og jeg godt finde på at bygge LEGO, det er ikke lang tid siden at Rikke byggede en af de mega flotte blomster-sæt i LEGO og jeg kastede mig over deres seneste LEGO Sonic Adventures sæt.

Ninjago er en serie af LEGO-sæt med tilhørende tegnefilm, som følger et hold af ninjaer på et spændende eventyr imod de onde kræfter. Vores første Ninjago-sæt vi købte sammen var City Gardens, et kæmpe sæt med over 5.000 brikker. Det var en udfordrende opgave, men vi tacklede den sammen, og brugte timevis hver dag på det. Det var en langsom proces, og det krævede, at vi kommunikerede og samarbejdede på en måde, som vi ikke ofte gør i vores dagligdag. I sidste uge har vi fået sponsoreret Creative Ninja Brick Box fra LEGO, og vi kastede os straks over byggeprocessen. I går fik vi bygget en masse og vi snakkede om alt fra skolen til vores yndlingsfilm imens. Magnus brillierede også med en masse fodbold-facts! (jeg aner intet om fodbold, så godt han kan lære mig noget ). LEGO er for os en ægte bonding-oplevelse.

Billede uploadet af @db

Det er ingen hemmelighed, at Magnus typisk er mere interesseret i aktiviteter på skærmen. Han elsker at spille FIFA på vores PlayStation og Fortnite på sin PC. Men der er noget ved LEGO, der synes at fange hans opmærksomhed på en anderledes måde. Måske er det den følelse af at bygge noget med sine hænder, eller også er det fordi, han kan fornemme at jeg faktisk også syntes det er super sjovt, at han kaster sig over det, med så stor glæde og entusiasme.

Uanset årsagen er jeg taknemmelig for LEGO og den måde, det stadig kan bringe min søn og mig sammen. Det er blevet vores go-to aktivitet for weekender og dovne eftermiddage   

Der er ingen tvivl om at LEGO har vist sig at være tidløst legetøj, der fortsætter med at fange fantasien hos børn og voksne. Tak til LEGO for denne fantastiske oplevelse, som vi håber vi får mange flere af…

{Dette indlæg er sponsoreret}

💛 Like også gerne opslaget på min Insta:

Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin