🤖 AI kan tegne billeder, skrive tekster & transformer dig til Supermand!!


AI. Kunstig Intelligens. 🧠 Teknologiens verdensmester i både at skabe smil på læberne-, forundren- og samtidig skramme folk fra vid og sans.

Velkommen til 🦒🐧’s take på kunstig intelligens 🤖 i min seneste YouTube video

Mange af os drømte om robotter og artificiel intelligens som børn – og nu er vores drømme tættere på virkeligheden, end nogensinde før – faktisk så tæt på virkeligheden at DU, ja dig Mikkel, kan lege med AI allerede nu 🤖

Måske har du allerede prøvet nogle af de fjollede AI-filtre på Snapchat, TikTok eller Instagram? Måske har du allerede snakke med Google Assistent, Alexa eller Siri – og det var en sjov begyndelse, men det følelse også allerede som oldgammel teknologi, med den seneste evolution af AI vi får andre tjenester der popper op nu).

Hvad er Dall-E?

Vi er vidne til en revolution inden for kunstig intelligens og en af de meget omtalte AI-tjenester i øjeblikket er Dall-E lavet af OpenAI. Dall-E kan generere kunst ud fra tekst-beskrivelser.

Alle billederne her, er nogle jeg har genereret med Dall-E (som det også vises i videoen):


Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin