🔥 Weber kuglegrill - nu med termometer

🔥 Weber kuglegrill - nu med termometer


Vores Weber Q3200 får nu en ny lillebror 🔥 Gas er nemt og praktisk – men der er nu ikke noget så godt som en rigtig grill ⚡🍖😋 Første projekt var skumfiduser og kiks! 🥳

facebook.com/danielbahl

Jeg købte en ny kul kuglegrill fra Weber som en “lillebror” til vores elskede Q3200 gas-grill. Jeg købte grillen uden termometer, fordi jeg tænkte.. pyt! Jeg har jo et Weber iGrill Bluetooth Termometer, men helt ærligt, man sidder ikke og roder med bluetooth, når solen skinner og man hygger med familie og venner. Kort fortalt: Jeg fortrød at jeg ikke købte en med termometer indbygget

🌡 Der er en løsning på alt 😎

Jeg hoppede på Amazon og søgte efter Grill Thermometer og fandt denne lækre sag fra Pixnor med gode anmeldelser, som jeg straks bestilte. 24 timer senere blev den leveret med UPS:

Efter en opmåling, fik jeg boret et passende 9mm hul. Jeg startede med at bore et lille 1mm hul, og udvidede herfra en del gange, indtil det var de ønskede 9mm. Jeg fjernede tapen og smurte lidt Rust-Oleum på som jeg havde liggende, lige for at forsejle det lidt. Det gik smertefrit at bore et lille hul, uden at skade emaljen eller andet.

Herefter blev termometeret installeret, og boom! Det ser forrygende ud og efter en hurtig test her til aften, virker det også utrolig præcist! – en super fed lille opgradering til ~80 kr. 🔥

Weber kuglegrill med eftermonteret termometer

Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin