📬 Jeg har lavet et nyhedsbrev

📬 Jeg har lavet et nyhedsbrev


Jeg har nu implementeret et nyhedsbrev her på Robotnet.dk. Boom! 💥

Du kan tilmelde dig listen “Nye indlæg” som betyder at du modtager en e-mail når jeg udgiver nye indlæg her på sitet.

Du kan også tilmelde dig mit Nyhedsbrev hvor jeg sender noget ud, når jeg har noget spændende nyt at fortælle! 😃

Håber du tilmelder dig, hvis ikke for “Nye indlæg”, så for mit nyhedsbrev, hvor jeg håber at dele spændende ting, som f.eks. gode tilbud, nyheder indenfor Smart Home og de teknologier jeg blogger om her på Robotnet.dk.

Jeg lover at jeres e-mail adresse ikke bliver delt med nogle 3. part eller brugt til markedsføring/SPAM. Det er gratis, og du kan altid afmelde dig igen med et simpelt link i bunden af alle mails der bliver sendt ud.

[mailpoet_form id=”1″]

Tusinde tak fordi du læser med 🫶🏻 Det betyder rigtig meget!

Hvis du har spørgsmål eller andet til dette indlæg, kan du følge mig på Instagram og skrive en DM.
Jeg håber også du vil følge med på en eller flere af mine YouTube-kanaler der handler om tech, programmering og mine vlogs.

girafpingvin logo med rubiks cube

Med venlige hilsner og på snartligt gensyn 😜
Daniel Bahl aka. girafpingvin